Πολιτική

Μπακογιάννη: “Ο Μητσοτάκης παρουσίασε στον Σόιμπλε το σχέδιο εξόδου από την κρίση”

"Οι στόχοι της διαπραγματευτικής ομάδας δεν επιτεύχθηκαν. Η κυβέρνηση δεν πέτυχε τους στόχους που είχε βάλει", δήλωσε η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Έχω ακούσει από το στόμα του πρωθυπουργού πολλές ημερομηνίες άκουσα σήμερα τον πρωθυπουργό πέραν του ότι ήταν εξαιρετικά άκομψος ο τρόπος που παρουσιάστηκε στη Βουλή κάνοντας επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, μας είπε πράγματα εκτός τόπου και χρόνου. Θεωρεί ότι εμείς οι Έλληνες και όσοι τον ακούμε τρώμε κουτόχορτο» ανέφερε υπογραμμίζοντας πως «η αντιπολίτευση που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ κάποια εποχή νομίζει ότι την κάνουμε και εμείς».

«Ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε στον κ. Σόιμπλε το σχέδιο της εξόδου από την κρίση. Εμείς πιστεύουμε ότι τα πλεονάσματα πρέπει να πάνε στο 2% και να μειωθούν οι φόροι. Και έχει αρχίσει να γίνεται η μείωση των πλεονασμάτων γιατί η ΝΔ το έχει βάλει ως πρώτο στόχο. Έρχεται ο κ. Τσίπρας και λέει ούτε ένα ευρώ λιτότητα. Όταν μειωθεί το αφορολόγητο γίνονται οι άνθρωποι πλουσιότεροι;» ανέφερε η κ. Μπακογιάννη.

«Η ΝΔ δεν πάει άσχημα. Ντάμπλ σκορ δείχνουν οι δημοσκοπήσεις», υπογράμμισε η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καραγεωργοπούλου: Διαφώνησα στις πολιτικές προτεραιότητες και στον τρόπο κοινοβουλευτικού ελέγχου της Κωνσταντοπούλου
Μετά την αποχώρησή της από την Πλεύση Ελευθερίας, η βουλευτής Ανατολικής Αττικής αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ενταχθεί στο μέλλον σε «μια αριστερή παράταξη»
Ελένη Καραγεωργοπούλου
ΥΠΕΞ για δηλώσεις Λαβρόφ: Δεν μπορούσαμε να μη στηρίξουμε την Ουκρανία, επιθυμούμε αποκατάσταση σχέσεων με Ρωσία
Ο Ρώσος ΥΠΕΞ έκανε λόγο για «διάλυση» ενός ευρέος φάσματος διμερούς συνεργασίας, επιμένοντας ότι η Μόσχα συνεχίζει να ακούει «επιθετικές αντιρωσικές δηλώσεις» και «αβάσιμες ρωσοφοβικές κατηγορίες» από την ελληνική πλευρά
Υπουργείο Εξωτερικών
Δαβάκης για υπόθεση κατασκοπείας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αφαίρεσης ιθαγένειας για τον σμήναρχο, συνεχίζεται η έρευνα
Στον νόμο για τον Χάρτη Μετάβασης των Ενόπλων Δυνάμεων στη νέα εποχή επήλθε αυστηροποίηση των κυρώσεων που δύνανται να επιβληθούν σε όσους κοινοποιούν διαβαθμισμένες εθνικές και συμμαχικές πληροφορίες
Ο κατηγορούμενος σμήναρχος
Συνάντηση Μητσοτάκη και Ερντογάν: Οι 10 υπουργοί που θα συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό στην Άγκυρα
Στην ατζέντα αναμένεται να τεθούν ζητήματα διμερούς συνεργασίας αλλά και θέματα περιφερειακού και διεθνούς ενδιαφέροντος, όπως οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, το Ιράν και η Ουκρανία
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη τον Μάρτιο του 2022.
(ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ 10
Η απάντηση Κεραμέως και Παπαθανάση στα δημοσιεύματα για τα προγράμματα κατάρτισης – «Όλα έγιναν με απόλυτη διαφάνεια»
Στην ανακοίνωση των υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας επισημαίνεται ότι η συμμετοχή των κοινωνικών εταίρων αποτελεί «πάγια και διαχρονική» πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Νίκη Κεραμέως και Νίκος Παπαθανάσης 28