Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Μπέτυ Μπαζιάνα: Νέες φωτογραφίες μέσα από το δείπνο των ηγετών στο Παρίσι

Μπέτυ Μπαζιάνα: Νέες φωτογραφίες μέσα από το δείπνο των ηγετών στο Παρίσι

Η σύντροφος του Έλληνα πρωθυπουργού, κα Μπέτυ Μπαζιάνα τράβηξε και όχι άδικα τα φλας των φωτογράφων στην επίσκεψη στο Παρίσι για τους εορτασμούς για τα 100 χρόνια από τη λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ακόμα και η Daily Mail έκανε εκτενές αφιέρωμα όπου αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η Περιστέρα Μπαζιάνα, η σύζυγος του Έλληνα πρωθυπουργού- είχε μια εντυπωσιακή παρουσία με “πορφυρό βελούδο” φόρεμα.

Οι νέες φωτογραφίες της συντρόφου του Αλέξη Τσίπρα που ομολογουμένως εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της είναι από την άφιξη στο Ελιζέ, από το Μουσείο Ορσέ και από τις Βερσαλίες.

Στο Ελιζέ
Η άφιξη στο Ορσέ

Μέσα στις Βερσαλίες

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ήταν προσκεκλημένος μαζί με άλλους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων από όλο τον κόσμο (85 τον αριθμό, σύμφωνα με την επίσημη λίστα που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη γαλλική πλευρά), μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, η Γερμανίδα Καγκελάριος, ‘Αγγελα Μέρκελ, ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο γγ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

Το δείπνο το οποίο παρέθεσε ο κ. Μακρόν και η σύζυγός του προς τους ηγέτες και τις-τους συζύγους τους, πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Orsay, όπου φιλοξενείται έκθεση αφιερωμένη στις περιόδους Μπλε και Ροζ του Πικάσο. Προτού μετατραπεί σε Μουσείο το 1986, το Orsay ήταν σιδηροδρομικός σταθμός, ο οποίος είχε εγκαινιαστεί το 1900. Εκείνη τη χρονιά, ο άγνωστος τότε νεαρός Πάμπλο Πικάσο έφτανε μέσω αυτού ακριβώς του σταθμού στο Παρίσι.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις