Πολιτική

ΝΔ για δηλώσεις Καμμένου: «Ο Αλέξης Τσίπρας οφείλει να τοποθετηθεί»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε ο Πάνος Καμμένος μετά από ενάμιση χρόνο, στάθηκε αρκετή για να πυροδοτήσει μια νέα κόντρα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα, στην συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ και ερωτηθείς για την Συμφωνία των Πρεσπών, ο πρώην συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα είπε: «Πώς να ρίξω την κυβέρνηση με τους βουλευτές μου που είχαν όλοι αγοραστεί; Οι βουλευτές μου περάσανε όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ».

Η απάντηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση της ΝΔ, η οποία με ανακοίνωσή της αναφέρει: «Ο κ. Καμμένος, δήλωσε σήμερα το πρωί, ότι αγοράστηκαν οι βουλευτές του όταν ήρθε προς ψήφιση η συμφωνία των Πρεσπών. Αναμένουμε από τον κ. Τσίπρα να απαντήσει στις βαρύτατες δημόσιες καταγγελίες», αναφέρει ανακοίνωση της ΝΔ και προσθέτει: «Επιβεβαιώνει τα όσα καταγγέλλει ο κ. Καμμένος, ή τον συκοφαντεί ο πρώην συγκυβερνήτης του; Οφείλει να τοποθετηθεί. Δεν μπορεί να συνεχίσει να σιωπά».

Δείτε όλα όσα είπε ο Πάνος Καμμένος

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνητικές πηγές κατά Κουτεντάκη της ΕΛΑΣ: Μπορεί να έχει έρθει το επόμενο Νόμπελ Οικονομίας και να μην το έχουμε καταλάβει
«Ας μας εξηγήσει ο κ. Κουτεντάκης πώς γίνεται ένα πρόγραμμα που κοστολογείται ετησίως 7,5 δισεκατομμύρια ευρώ, όπως ο ίδιος τέσσερις φορές ρητώς ανέφερε»
Ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης 5
Κυριάκος Μητσοτάκης από το Καστελόριζο: Μέσα στην επόμενη τετραετία πρέπει να έχουμε κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα – 37 έργα 27 εκατ. ευρώ
«Στόχος είναι να υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε «τα νέα παιδιά, οι νέοι Καστελλοριζιοί, να μπορούν να ζήσουν και να προκόψουν εδώ στον τόπο τους»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Καστελόριζο 85