Πολιτική

ΝΔ για την επίθεση στο σπίτι του Πάιτ: «Η ανοχή είναι συνενοχή»

Έντονη είναι αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας για την επίθεση στο σπίτι του Αμερικανού πρέσβη Τζέφρι Πάιατ από μέλη του Ρουβίκωνα. Σκληρή δήλωση και από τον Σταύρο Θεοδωράκη.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το γραφείο Τύπου της ΝΔ με αφορμή την επίθεση στο σπίτι του Τζέφρι Πάιατ εξέδωσε μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση. Μέσα από αυτή απαριθμεί μια σειρα από επιθέσεις που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό κατηγορώντας την κυβέρνηση και προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα για ανοχή, η οποία όμως τελικά, όπως την χαρακτηρίζει, είναι συνενοχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

«Επίθεση σε σπίτι πρέσβη. Νέα επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Καταδρομικές επιθέσεις του Ρουβίκωνα. Καμμένα αυτοκίνητα δημοσιογράφων.
Γιάφκες στα Πανεπιστήμια. Πορείες συμπαράστασης στον Κουφοντίνα. Θα σας το πούμε απλά κ. Τσίπρα: Η ανοχή είναι συνενοχή» τονίζει το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Επίθεση κατά πάντων από Θεοδωράκη

Την επίθεση σχολίασε μέσω twitter και ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος τονίζει ότι oι υπουργοί να πάψουν να είναι γραφικοί σχολιαστές & να προστατεύσουν τη χώρα από τους βανδάλους που γελοιοποιούν το κράτος.

«Ο @USAmbPyatt είναι φίλος της Ελλάδας και κανένας κουκουλοφόρος όπως και κανένα κατακάθι της δημοσιογραφίας ή του διαδικτύου δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Οι υπουργοί να πάψουν να είναι γραφικοί σχολιαστές & να προστατεύσουν τη χώρα από τους βανδάλους που γελοιοποιούν το κράτος».

Καμμένος: «Οφείλουμε να αντιδράσουμε»

Στην επίθεση αναφέρθηκε και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος τονίζοντας ότι όλοι οφείλουμε να αντιδράσουμε.

«Την ώρα που οι ΗΠΑ στηρίζουν την Ελλάδα σε όλα τα μέτωπα και ο Αμερικανός πρέσβης μαζί με την ομογένεια και φιλέλληνες πολιτικούς στην Ουάσιγκτον κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν στην έξοδο από την κρίση, προβοκάτορες ανθέλληνες ασχημονούν. Οφείλουμε να αντιδράσουμε» αναφέρει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σε ανάρτησή του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης στην Πιερία: Δεν υπάρχει για εμάς καμία ξεχασμένη περιοχή
«Μιλάω για μια Ελλάδα που όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες θα έχουν ίδιες ευκαιρίες και πρόσβαση στις ίδιες υπηρεσίες» δήλωσε ο πρωθυπουργός που επισκέφτηκε τον δήμο Πύδνας - Κολυνδρού
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο
Με «τα γαλάζια σου γράμματα» της Γαλάνη η επίθεση του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση
«Ακρίβεια στα καύσιμα; Επιστολή στην φον Ντερ Λάιεν. Επιστολή στην φον Ντερ Λάιεν για την ακρίβεια. Επιστολή στην φον Ντερ Λάιεν για τον ΦΠΑ τώρα. Πόσες επιστολές θα στείλετε πια για αυτά που πρέπει εσείς να λύσετε;»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Μαρία Καρυστιανού: Ελέγχθηκε το ιατρείο μου, νόμιμο το μηχάνημα βιοσυντονισμού – Υπάρχει κβαντική ιατρική αλλά όχι εξειδίκευση
Κάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη και την Ματίνα Παγώνη να ανακαλέσουν για το μηχάνημα - Κατηγόρησε τον υπουργό Υγείας για πολιτικά κίνητρα πίσω από τη δημοσιοποίηση του ονόματός της - Τι είπε για τη δίκη των Τεμπών και την κόρη της
Μαρία Καρυστιανού 148
Στην Αθήνα την Τρίτη ο Μάρκο Ρούμπιο: F-35, Τουρκία, συμφωνία αμυντικής συνεργασίας και ενέργεια στο τραπέζι
Η Ουάσιγκτον δίνει τεράστια σημασία στον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακή πύλη, καθώς μέσω αυτής μεταφέρεται αμερικανικό υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) στα Βαλκάνια και την Κεντρική Ευρώπη
O Μάρκο Ρούμπιο
Κωνσταντοπούλου: Να μας πει ο Φλωρίδης ποιος είναι τώρα «για τα μπάζα» – Είναι ψέματα ότι δε θα συνεργαστούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
«Είναι ψέματα η απόφασή τους ότι δεν πρόκειται να συνεργαστούν. Διότι ήδη συνεργάζονται» τόνισε μεταξύ άλλων η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας»
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
9