Πολιτική

ΝΔ για την επίθεση στο σπίτι του Πάιτ: «Η ανοχή είναι συνενοχή»

Έντονη είναι αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας για την επίθεση στο σπίτι του Αμερικανού πρέσβη Τζέφρι Πάιατ από μέλη του Ρουβίκωνα. Σκληρή δήλωση και από τον Σταύρο Θεοδωράκη.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το γραφείο Τύπου της ΝΔ με αφορμή την επίθεση στο σπίτι του Τζέφρι Πάιατ εξέδωσε μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση. Μέσα από αυτή απαριθμεί μια σειρα από επιθέσεις που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό κατηγορώντας την κυβέρνηση και προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα για ανοχή, η οποία όμως τελικά, όπως την χαρακτηρίζει, είναι συνενοχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

«Επίθεση σε σπίτι πρέσβη. Νέα επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Καταδρομικές επιθέσεις του Ρουβίκωνα. Καμμένα αυτοκίνητα δημοσιογράφων.
Γιάφκες στα Πανεπιστήμια. Πορείες συμπαράστασης στον Κουφοντίνα. Θα σας το πούμε απλά κ. Τσίπρα: Η ανοχή είναι συνενοχή» τονίζει το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Επίθεση κατά πάντων από Θεοδωράκη

Την επίθεση σχολίασε μέσω twitter και ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος τονίζει ότι oι υπουργοί να πάψουν να είναι γραφικοί σχολιαστές & να προστατεύσουν τη χώρα από τους βανδάλους που γελοιοποιούν το κράτος.

«Ο @USAmbPyatt είναι φίλος της Ελλάδας και κανένας κουκουλοφόρος όπως και κανένα κατακάθι της δημοσιογραφίας ή του διαδικτύου δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Οι υπουργοί να πάψουν να είναι γραφικοί σχολιαστές & να προστατεύσουν τη χώρα από τους βανδάλους που γελοιοποιούν το κράτος».

Καμμένος: «Οφείλουμε να αντιδράσουμε»

Στην επίθεση αναφέρθηκε και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος τονίζοντας ότι όλοι οφείλουμε να αντιδράσουμε.

«Την ώρα που οι ΗΠΑ στηρίζουν την Ελλάδα σε όλα τα μέτωπα και ο Αμερικανός πρέσβης μαζί με την ομογένεια και φιλέλληνες πολιτικούς στην Ουάσιγκτον κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν στην έξοδο από την κρίση, προβοκάτορες ανθέλληνες ασχημονούν. Οφείλουμε να αντιδράσουμε» αναφέρει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σε ανάρτησή του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργία Ξανθοπούλου: «Σας ευχαριστώ που ακούσατε τη φωνή μου» – Η συγκλονιστική επιστολή της ασθενούς με λευχαιμία στον Μητσοτάκη
Έχοντας θεραπευτεί από τη λευχαιμία, η Γεωργία Ξανθοπούλου μίλησε στα εγκαίνια της νέας αιματολογικής κλινικής του νοσοκομείου «Παπανικολάου», παρουσία του πρωθυπουργού
Γεωργία Ξανθοπούλου
Γιώργος Μυλωνάκης: «Μετά από μια δύσκολη δοκιμασία βρίσκομαι ξανά δίπλα στον πρωθυπουργό» – Η πρώτη ανάρτηση από τη Θεσσαλονίκη
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ θα παραστεί στην ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και τη Δευτέρα θα επιστρέψει στο Μαξίμου και θα συμμετάσχει στον «πρωινό καφέ»
Ο Γιώργος Μυλωνάκης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Έρχεται ο Μάρκο Ρούμπιο – «Πολύ σημαντικός σύμμαχος των ΗΠΑ η Ελλάδα»
Η επίσκεψη Ρούμπιο αναμένεται να προσδώσει νέα πολιτική δυναμική στη στρατηγική σχέση Αθήνας - Ουάσινγκτον, με την ενέργεια, τις υποδομές και την περιφερειακή ασφάλεια να βρίσκονται στον «πυρήνα» της ατζέντας
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ 9
Κυριάκος Μητσοτάκης από τα εγκαίνια στο «Παπανικολάου»: Η Θεσσαλονίκη και η Ελλάδα αποκτά το πιο σύγχρονο Αιματολογικό Κέντρο σε όλα τα Βαλκάνια
Τόνισε ότι είναι η καλύτερη απάντηση σε αυτούς που αναρωτιούνται που πήγαιναν τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης - «Σε τέτοιες δημόσιες υποδομές υγείας πηγαίνουν, προκειμένου οι ασθενείς μας να βρίσκουν τις καλύτερες δυνατές θεραπείες»
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 6
«Μύλος» για το σχολικό βιβλίο με εικόνα «ομόφυλου ζευγαριού»: Το υπουργείο λέει ότι δεν επιλέγει το περιεχόμενο – «Είναι γυναίκα με κοντά μαλλιά» λέει ο εκδοτικός οίκος
Μάλιστα ο εκδοτικός οίκος αναφέρει ότι κινείται νομικά για το όλο ζήτημα, καθώς θεωρεί ότι υπάρχει «σκόπιμη παραποίηση περιεχομένου»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 42