Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Νέα καμπάνια του isyriza.gr με… άσους στο μανίκι και “λευκά κολάρα”

Νέα καμπάνια του isyriza.gr με… άσους στο μανίκι και “λευκά κολάρα”

Λίγη ώρα μετά την άγρια κόντρα του Αλέξη Τσίπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή για τη διαφθορά και την αλλαγή στους ποινικούς κώδικες, ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε στα social media το νέο video της καμπάνιας isyriza.gr.

“Έλα με τις προτάσεις σου για διαφάνεια, ηθική και δικαιοσύνη” είναι ο τίτλος της νέας καμπάνιας του isyriza.gr. Ένα video βασισμένο στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή, που ξεκινάει με… άσους στο μανίκι, λευκά κολάρα και… πλυντήρια ξεπλύματος χρήματος.

«Γυρίζουν τη χώρα χρόνια πίσω. Ακολουθούν τις πρακτικές που μας οδήγησαν στην κρίση, με χάρες στην παρασιτική ολιγαρχία και την επιχειρηματική ελίτ. Η χώρα έχει ανάγκη από πολιτικό σύστημα με διαφάνεια, ηθική και δικαιοσύνη. Έλα με τις προτάσεις σου στον ΣΥΡΙΖΑ. #isyriza #DoisyrizaYourself, είναι το μήνυμα που συνοδεύει το video.

Click4more: Σχέδιο αιφνιδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ με διπλές κάλπες βλέπει ο Τσίπρας

Η καμπάνια βασίζεται εκ νέου στο moto #DoisyrizaYourself, καλώντας τους πολίτες να ενταχθούν στον ΣΥΡΙΖΑ και να συμβάλλουν με τις προτάσεις τους πρωταγωνιστικά στη διαμόρφωση του νέου προγράμματος για μία δημοκρατική και προοδευτική διακυβέρνηση.

Όλο αυτό στο οποίο τους καλεί δεν φτιάχνεται από ειδικούς, φτιάχνεται από ανθρώπους, απλούς και καθημερινούς. Είναι χειροποίητο. Είναι δηλαδή DIY. Έτσι το μήνυμα είναι “Do isyriza Yourself”, δηλαδή “φτιάξε τον ΣΥΡΙΖΑ ο καθένας και η καθεμιά ξεχωριστά”, “φτιάξε τον ΣΥΡΙΖΑ καλύτερα – φτιάξε τον ΣΥΡΙΖΑ μαζί μας”.

Σημειώνεται ότι τα τρία θέματα που έθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην «Ώρα του Πρωθυπουργού», όπου… κονταροχτυπήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι γιατί η κυβέρνηση ψήφισε την ασυλία τραπεζιτών για θαλασσοδάνεια, γιατί δεν ψηφίζει στη Συνταγματική Αναθεώρηση τη διάταξη που αποσαφηνίζει ότι η δωροδοκία δεν είναι στα καθήκοντα του υπουργού αλλά επ’ ευκαιρία των καθηκόντων του και άρα δε μπορεί να έχει σύντομη παραγραφή και γιατί νομοθέτησε για να μπορούν να αποδεσμεύονται δεσμευμένοι τραπεζικοί λογαριασμοί υπόπτων για ξέπλυμα μαύρου χρήματος πριν τελεσιδικήσει η υπόθεση και υπάρξει οριστική αθώωση.

Δείτε το νέο σποτ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις