Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Νίκος Παππάς: Πριν λίγες μέρες δίπλα στον Νίκο Κοτζιά δήλωσα…

Νίκος Παππάς: Πριν λίγες μέρες δίπλα στον Νίκο Κοτζιά δήλωσα…

Με δυο tweets που λίγη ώρα αφού εμφανίστηκαν… εξαφανίστηκαν για να αντικατασταθούν από ένα άλλο, αντέδρασε ο Νίκος Παππάς στην είδηση πως ο Νίκος Κοτζιάς υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών.

Η πρώτη ανάρτηση που έκανε ο Νίκος Παππάς μετά την παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών αφορούσε στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν ο ίδιος και ο Νίκος Κοτζιάς στο ΥΠΕΞ, όπου υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των υπουργείων.

Έγραψε λοιπόν ο Νίκος Παππάς: «Πριν μέρες δήλωσα δίπλα στον Νίκο Κοτζιά: «θέλω να σου ευχηθώ να συνεχιστεί η πάρα πολύ καλή δουλειά που κάνετε στο υπουργείο Εξωτερικών ειδικά για την επίλυση του Μακεδονικού και τον ξεχωριστό ρόλο που μπορεί η Ελλάδα να παίξει στη νέα εποχή».

Προκάλεσε μια… απορία (sic) το tweet του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής. Ακολούθησε ένα δεύτερο, λιγότερο αινιγματικό. «Ο Νίκος Κοτζιάς είχε την απόλυτη στήριξή μας για την εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Λίγα λεπτά μετά, εξαφανίστηκαν και τα δυο από το λογαριασμό του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής. Αυτή κι αν ήταν μεγάλη απορία. Η οποία λύθηκε λίγο αργότερα. Όταν ανέβηκε ένα τρίτο tweet, που επί της ουσίας ήταν τα δυο προηγούμενα σε… ένα. Που έβγαζε περισσότερο νόημα για να λέμε και του στραβού το δίκιο.

«Πριν λίγες ημέρας από το ΥΠΕΞ είχα εξάρει τη σπουδαία συμβολή του Ν. Κοτζιά στην επίλυση του «Μακεδονικού». Ο Ν. Κοτζιάς είχε την απόλυτη στήριξή μας για την εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις