Πολιτική

Νότης Μηταράκης: Έκκληση στην Τουρκία να σταματήσει τις ροές και στην Ε.Ε. να δράσει

Δυο ναυάγια, τουλάχιστον 16 νεκροί (ο απολογισμός των ναυαγίων σε Λέσβο και Κύθηρα δεδομένα θα αυξηθεί) και η Τουρκία να εργαλειοποιεί ξανά το μεταναστευτικό. Ο Νότης Μηταράκης, μετά τη νέα τραγωδία στο Αιγαίο, ζητά από την Άγκυρα να σταματήσει τα παιχνίδια.

Με ανάρτησή του στο twitter και ενώ οι έρευνες σε Λέσβο και Κύθηρα συνεχίζονται, ο Νότης Μηταράκης με ανάρτησή του στο twitter ζήτησε από την Τουρκία «να λάβει άμεσα μέτρα για την αποτροπή όλων των παράτυπων αναχωρήσεων λόγω δύσκολων καιρικών συνθηκών».

Στην ανάρτησή του, μετά τα ναυάγια σε Κύθηρα και Λέσβο, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου σημειώνει ότι «ήδη σήμερα πολλές ζωές χάνονται στο Αιγαίο, άνθρωποι πνίγονται σε μη αξιόπλοα σκάφη», ενώ ζητάει και από την Ευρωπαϊκή Ένωση να δράσει.

https://twitter.com/nmitarakis/status/1577903402939449345?s=20&t=_dfQEqQXJEFYY8kpVrdzIQ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 13
Έπεσαν οι υπογραφές για τα 157 χλμ. του ΒΟΑΚ - Μητσοτάκης: «Σπουδαία ημέρα για την Κρήτη, ας την υποδεχτούμε ενωμένοι»
Ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα εγρήγορσης στους τοπικούς φορείς, με φόντο τα τροχαία δυστύχημα στην Κρήτη, προαναγγέλλοντας σημαντικές παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια στο νησί
Η στιγμή της υπογραφής στην εκδήλωση για τον ΒΟΑΚ στην Κρήτη 28