Πολιτική

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε τα «τυχερά» του σε λαϊκή αγορά

Μια φανατική θαυμάστριά του συνάντησε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, στην επίσκεψη που έκανε σήμερα Δευτέρα (12.6.2023) το πρωί σε λαϊκή αγορά, η οποία τον αποκάλεσε «αλανιάρη και ζημιάρη».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του και της επικοινωνίας του με εργαζόμενους και πολίτες, ο Άδωνις Γεωργιάδης συνάντησε μια πωλήτρια πίσω από ένα πάγκο με μανταρίνια, η οποία ενθουσιάστηκε που τον είδε και του μίλησε.

«Γεια σου μωρό μου! Αλανιάρη και ζημιάρη!», είπε στον Άδωνι Γεωργιάδη η πολίτρια, με εκείνον να της απαντάει: «Τι κάνεις γλυκιά μου;».

Η πωλήτρια συνέχισε: «Σου είπα είναι αφροδισιακά [σ.σ. τα μανταρίνια], αλλά δεν παίρνεις», με τον Άδωνι Γεωργιάδη να απαντάει με χιούμορ: «Δεν είναι πρωί-πρωί για αφροδισιακά. Να κάνουμε και καμιά δουλειά».

Δείτε το στιγμιότυπο:

@topolitiko Ορεξάτη κυρία συναντάει τον Άδωνι στη λαϊκή #fy#fyp#foryou #φυ #φυπ #φοργιου #ελλάδα #ellada #greecetiktok #greektiktok #greece #adonis #adonisgeorgiadis #cupcut #xyzbca ♬ πρωτότυπος ήχος – To Politiko

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η δικιά μας έξοδος από μία Ελλάδα χαμηλών προσδοκιών σε εκείνη των μεγάλων διεκδικήσεων»
«Το Μεσολόγγι», όπως σημείωσε ο πρωθυπουργός, «μας καλεί συνεπώς να σκεφτούμε ότι η ελευθερία και η δημοκρατία δεν είναι ποτέ δεδομένες, είναι ζωντανοί οργανισμοί που χρειάζονται φροντίδα, κάτι που σημαίνει και συμμετοχή και ευθύνη»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
7
Αλέξης Τσίπρας για επέτειο από την Έξοδο του Μεσολογγίου: «Ο σύγχρονος πατριωτισμός που οφείλουμε να οικοδομήσουμε δεν είναι λόγια»
Με αφορμή την επέτειο για τα 200 χρόνια από την Έξοδο του Μεσολογγίου ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του επισημαίνει πως  «Η Έξοδος του...
Ο Αλέξης Τσίπρας
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δημοσίευσε νέο βίντεο μέσα από τη δικαστική αίθουσα: «Αστυνομικοί άσκησαν βία στον Πάνο Ρούτσι»
Στην ανάρτησή της, η ίδια επισημαίνει ότι ως συνήγορος θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τον εντολέα της και να καταγγέλλει παραβιάσεις, κάνοντας λόγο για «συντεταγμένη επιχείρηση» σπίλωσης τόσο των γονέων όσο και των συνηγόρων
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου