Πολιτική

Ο Άδωνις συγκρίνει Ρήγκαν και… Βελουχιώτη [pic]

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, αρέσκεται να προκαλεί με τις αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Αυτή την φορά, ανήρτησε φωτογραφία του αγάλματος του Ρόναλντ Ρήγκαν στην Ουγγαρία, σχολιάζοντας “όσο εμείς εδώ εκθειάζουμε τον Άρη Βελουχιώτη, στην υπόλοιπη Ευρώπη προοδεύουν με τα σωστά πρότυπα.”

Η ύπαρξη βέβαια ενός αγάλματος δεν στοιχειοθετεί πως οι κάτοικοι της χώρας είναι θαυμαστές του προσώπου. Άλλωστε ούτε οι Έλληνες είναι θιασώτες του Χάρι Τρούμαν, του ανθρώπου δηλαδή που έδωσε την έγκρισή του για το διπλό πυρηνικό πλήγμα στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, ενώ ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος ουσιαστικά είχε τελειώσει, αν και το άγαλμά του υπάρχει στην Αθήνα (όχι πάντα όρθιο).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκη Κεραμέως: «Θα προχωρήσουμε σε μια συνετή αύξηση του κατώτατου μισθού»
«Να αυξάνονται οι μισθοί, είτε μιλάμε για τον κατώτατο με κυβερνητική απόφαση έως τώρα, είτε μιλάμε για το μέσο μισθό μέσω συλλογικών συμβάσεων, και να μειώνονται οι φόροι» τονίζει η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
Νίκη Κεραμέως