Πολιτική

Ο Γιάνης Βαρουφάκης διέψευσε τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα – «Fake news Μητσοτάκη»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Γιάνης Βαρουφάκης διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα στην εξοχική κατοικία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Σούνιο ανήμερα της Πρωτομαγιάς, κάνοντας λόγο για «fake news Μησοτάκη».

«Μόνο ενδεικτική της απελπισίας του κ. Μητσοτάκη είναι η αναφορά του (“δεν το υιοθετώ αλλά λένε…”) στα fake news περί επίσκεψής μου στο εξοχικό του Αλέξη Τσίπρα», τονίζει ο Γιάνης Βαρουφάκης σε ανακοίνωσή του.

«Τόσο μεγάλη ανάγκη έχει να συσπειρώσει την Δεξιά Πολυκατοικία που επιστρατεύει μύθευμα χυδαίας δεξιάς φυλλάδας;», προσέθεσε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25.

Τη συνάντηση διέψευσε και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αφού είπε ότι «βγαίνει δημοσίευμα, το αναπαράγουν παπαγάλοι σε ραδιόφωνα το πρωί και έρχεται ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης να διερωτηθεί γι’ αυτό».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μετωπική Μαρινάκη με Κωνσταντοπούλου και Γιαννούλη: «Αφήστε τον ρόλο του εισαγγελέα στους εισαγγελείς»
Σκληρή σύγκρουση του κυβερνητικού εκπροσώπου με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τις παραιτήσεις γενικών γραμματέων και νέο επεισόδιο με την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας
Κωνσταντοπούλου, Μαρινάκης, Γιαννούλης
Παύλος Μαρινάκης: Η ΕΡΤ επί ΣΥΡΙΖΑ είχε γίνει κανάλι που θα ζήλευε και η Βόρεια Κορέα, μετά το 2019 έγινε ένα σύγχρονο ραδιοτηλεοπτικό μέσο ενημέρωσης
«Μετά το 2019, από κανάλι Βόρειας Κορέας έγινε ένα σύγχρονο ραδιοτηλεοπτικό μέσο ενημέρωσης και το πιο αξιόπιστο κρατικό μέσο της χώρας»
Ο Παύλος Μαρινάκης