Πολιτική

Ο… καφές του Αλέξη Τσίπρα: Selfies, φιλιά και γέλια με δημοσιογράφους (VIDEO)

Λίγη ώρα πριν αποχωρήσει από τη Νέα Υόρκη, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πήγε για... καφέ με τους δημοσιογράφους και τους ανταποκριτές των ελληνικών ΜΜΕ που κάλυψαν το ταξίδι του στις ΗΠΑ.

Ο πρωθυπουργός, σε χαλαρή διάθεση, ζήτησε από τους δημοσιογράφους να… τελειώνουν για “να παραγγείλουμε και κανά καφέ παιδιά”. Η συζήτηση κινήθηκε σε χαλαρό κλίμα, με τον πρωθυπουργό σε καλή διάθεση λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για την επιστροφή στην Αθήνα.

Οι δημοσιογράφοι θέλησαν να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερα για τις επαφές του Έλληνα πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και κυρίως για τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών της κυβέρνησης Ομπάμα, Τζον Κέρι.

Ήταν τόσο καλή η διάθεση του κ. Τσίπρα που δεν είχε όχι σε selfies με τους ανταποκριτές του Τύπου και αστειεύτηκε με τον Μιχάλη Ιγνατίου, ανταποκριτή του Mega και τη Λένα Αργύρη, την ανταποκρίτρια της ΕΡΤ.

Δείτε video από τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τους δημοσιογράφους

Πηγή: greekreporter.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Δεν πρόκειται να κάνουμε συνομιλητή του σήμερα τον πρεσβευτή του χθες»
«Αντί ο Αλέξης Τσίπρας να ψελλίζει δικαιολογίες ας απευθυνθεί στους πρώην "συντρόφους" του που πριν 10 χρόνια έπαιζαν τη χώρα στα ζάρια» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο ΠαύλοςΜαρινάκης 12
Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Να ξεπλυθεί ζητάει όποιος είναι λερωμένος, εγώ δεν είμαι σίγουρα»
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να μετατρέψει την χώρα σε μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, που εισπράττει χλεύη ακόμη και από τους πολέμαρχους της Λιβύης» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας
Ο Αλέξης Τσίπρας 17