Πολιτική

Ο Καμμένος, η “παγωμάρα” στις σχέσεις με το Μαξίμου και η αυριανή κρίσιμη κοινοβουλευτική ομάδα

Μια κρίσιμη πολιτική εβδομάδα ξεκίνησε και είναι πλέον κοινό μυστικό ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ δεν είναι οι καλύτερες το τελευταίο διάστημα. Τα δημοσιεύματα πολλά για το κακό κλίμα. Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να ακούσουν τι θα πει στην αυριανή συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματός του ο Πάνος Καμμένος.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σήμερα, ένα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας “Φιλελεύθερος” κάνει λόγο για καβγά Τσίπρα, Παππά με Καμμένο στο σπίτι του τελευταίου στο Καβούρι.

FILELEYTHEROS P

Ο Νίκος Παππάς, με ανάρτησή του στο twitter διαψεύδει το δημοσίευμα. Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης σημειώνει: «Κατά φαντασίαν συνάντηση από τον κατά φαντασίαν “Φιλελεύθερο” του κ. Μητσοτάκη. Τα μόνα “εκρηκτικά ραντεβού” που απασχολούν αυτή την περίοδο την κοινή γνώμη είναι αυτά της Novartis με τα στελέχη της ΝΔ». Με την τελευταία του φράση ο κ. Παππάς απαντά και στον τίτλο της εφημερίδας, «Το εκρηκτικό ραντεβού στο Καβούρι» (σ.σ. στην οικία του Πάνου Καμμένου).

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», η συνάντηση των τριών ανδρών εξελίχθηκε σε σύγκρουση, με αφορμή τις διαπραγματεύσεις με την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.

Η συνεδρίαση και η “σημαντική” ανακοίνωση

Πολλά θα εξαρτηθούν από τα όσα θα πει στην αυριανή συνάντηση της Κ.Ο. του κόμματός του ο Πάνος Καμμένος. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα ο υπουργός Άμυνας φέρεται να έχει δώσει εντολή στους βουλευτές του κόμματός του να μην κάνουν δηλώσεις και να αποφύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις. Κι αυτό, γιατί έχει να κάνει μια “σημαντική ανακοίνωση”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τασούλας για τους δύο πυροσβέστες στο Ρέθυμνο: «Η απώλειά τους υπενθυμίζει το βαρύ τίμημα όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη του και απηύθυνε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και στο Πυροσβεστικό Σώμα
Κωνσταντινος Τασούλας
Χαρακόπουλος για Συνταγματική Αναθεώρηση: Άρνηση συναίνεσης ακόμη και για την προστασία της γλώσσας και της σημαίας
Ο γραμματέας της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας προειδοποιεί ότι στην επόμενη Βουλή μπορεί να μην υπάρχουν οι αναγκαίες πλειοψηφίες και επαναφέρει τον στόχο της αυτοδυναμίας ως εγγύηση πολιτικής σταθερότητας
Μάξιμος Χαρακόπουλος, Νέα Δημοκρατία