Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Καμμένος, η “παγωμάρα” στις σχέσεις με το Μαξίμου και η αυριανή κρίσιμη κοινοβουλευτική ομάδα

Ο Καμμένος, η “παγωμάρα” στις σχέσεις με το Μαξίμου και η αυριανή κρίσιμη κοινοβουλευτική ομάδα

Μια κρίσιμη πολιτική εβδομάδα ξεκίνησε και είναι πλέον κοινό μυστικό ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ δεν είναι οι καλύτερες το τελευταίο διάστημα. Τα δημοσιεύματα πολλά για το κακό κλίμα. Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να ακούσουν τι θα πει στην αυριανή συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματός του ο Πάνος Καμμένος.

Σήμερα, ένα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας “Φιλελεύθερος” κάνει λόγο για καβγά Τσίπρα, Παππά με Καμμένο στο σπίτι του τελευταίου στο Καβούρι.

Ο Νίκος Παππάς, με ανάρτησή του στο twitter διαψεύδει το δημοσίευμα. Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης σημειώνει: «Κατά φαντασίαν συνάντηση από τον κατά φαντασίαν “Φιλελεύθερο” του κ. Μητσοτάκη. Τα μόνα “εκρηκτικά ραντεβού” που απασχολούν αυτή την περίοδο την κοινή γνώμη είναι αυτά της Novartis με τα στελέχη της ΝΔ». Με την τελευταία του φράση ο κ. Παππάς απαντά και στον τίτλο της εφημερίδας, «Το εκρηκτικό ραντεβού στο Καβούρι» (σ.σ. στην οικία του Πάνου Καμμένου).

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», η συνάντηση των τριών ανδρών εξελίχθηκε σε σύγκρουση, με αφορμή τις διαπραγματεύσεις με την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.

Η συνεδρίαση και η “σημαντική” ανακοίνωση

Πολλά θα εξαρτηθούν από τα όσα θα πει στην αυριανή συνάντηση της Κ.Ο. του κόμματός του ο Πάνος Καμμένος. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα ο υπουργός Άμυνας φέρεται να έχει δώσει εντολή στους βουλευτές του κόμματός του να μην κάνουν δηλώσεις και να αποφύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις. Κι αυτό, γιατί έχει να κάνει μια “σημαντική ανακοίνωση”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις