Πολιτική

Ο Νίκος Νικολόπουλος κόβει την πίτα και κάνει ανακοινώσεις!

"Να πάρουμε όλοι το κομμάτι της... ευθύνης που μας αναλογεί", με αυτή τη φράση ο Νίκος Νικολόπουλος καλεί τους Πατρινούς στο ξενοδοχείο Patra Palace τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου.

Ο Νίκος Νικολόπουλος στην ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας θα απευθυνθεί στον λαό της Πάτρας και σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Πατρέων. «Σας προσκαλώ στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στις 7 στο ξενοδοχείο, Patras Palace, για να ανταλλάξουμε ευχές και δύναμη για το νέο έτος, αλλά και να πάρουμε όλο το κομμάτι της ευθύνης που μας αναλογεί», τονίζει μεταξύ άλλων στην πρόσκληση ο Νίκος Νικολόπουλος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεραπετρίτης μετά τη συνάντηση με τον Χαφτάρ στη Βεγγάζη: Με τη Λιβύη μας συνδέει η προσήλωση στο διεθνές δίκαιο
Η Ελλάδα δείχνει τον δρόμο των διαπραγματεύσεων για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών και στέλνει μήνυμα αποτροπής δημιουργίας νέου δρόμου για τις μεταναστευτικές ροές από την Αφρική προς την Ευρώπη
Γιώργος Γεραπετρίτης - Χαλίφα Χαφτάρ
8
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας – Δεν διορθώσαμε εγκαίρως τα κακώς κείμενα
«Αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες κρίσεις, αλλά δεν παρεκκλίναμε από τον βασικό μας στόχο: να γίνει η Ελλάδα πιο ισχυρή» γράφει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του επισημαίνοντας πως «θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 26