Πολιτική

Ο Πίνατ επιθεώρησε την είσοδο του Μαξίμου πριν φτάσει η πριγκίπισσα της Ιαπωνίας Κάκο

Στο Προεδρικό Μέγαρο όπου συνάντησε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου αλλά και στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου την περίμεναν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, βρέθηκε η πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας, που συνεχίζει την επίσκεψή της στην Αθήνα.

Ο πρώτος σταθμός της πριγκίπισσας Κάκο στην… Ηρώδου Αττικού, ήταν το Προεδρικό Μέγαρο, στον κήπο του οποίου περπάτησε μαζί με την Πρόεδρο τη Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και κάθισαν στο αίθριο του Μεγάρου. Στη συνέχεια, βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, για να γίνει δεκτή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Το πρωθυπουργικό ζεύγος περίμενε την πριγκίπισσα της Ιαπωνίας στην είσοδο του Μαξίμου. 

Πριν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι, που ενώ περίμεναν την πριγκίπισσα είχαν πιάσει… ψιλή κουβέντα, στο κεφαλόσκαλο του Μαξίμου βγήκε το γνωστό… κομματόσκυλο, ο Πίνατ. 

Αφού “επιθεώρησε” ότι όλα ήταν εντάξει, ο σκυλάκος του Μαξίμου επέστρεψε στην… ησυχία του! 

kika maximou peanaut eu mitsotakis mareva maximoueu kika mitsotakis mareva eu kika mitsotakis mareva eu kika mitsotakis mareva eu kika mitsotakis marevaR kika mitsotakis marevaR kako sakellaropoulouR kako sakellaropoulouR

Η πριγκίπισσα της Ιαπωνίας, Κάκο «έκλεψε» τις εντυπώσεις με την παραδοσιακή αμφίεσή της ενώ, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη επέλεξε ένα ανδρόγυνο λουκ με ένα μπλε σακάκι και μπεζ παντελόνι.

Η πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του «Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας και Ιαπωνίας».

Η πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας, κόρη του Διαδόχου Ακισίνο και δισέγγονη του Αυτοκράτορα Χιροχίτο, αποκαλείται και «Νταϊάνα της Ανατολής», λόγω της φιλανθρωπικής της δράσης. Έφτασε χθες Δευτέρα (27.05.2024) στην Αθήνα και ξεναγήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης και έπειτα επισκέφθηκε την Εθνική Πινακοθήκη.

Φωτογραφίες Eurokinissi / Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αναστάτωση από την «πρωτιά» του Βασίλη Φλωρίδη – αδερφού του υπουργού Δικαιοσύνης για την θέση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Την τελική απόφαση θα πάρει το υπουργικό συμβούλιο, ωστόσο, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής προκάλεσε αμηχανία στη ΝΔ
Γιώργος Φλωρίδης 2
Βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ Γεωργιάδη και Ανδρουλάκη στη Βουλή: «Είσαι πόντικας που πηδάει από βάρκα σε βάρκα» – «Το ΠΑΣΟΚ με πρότεινε για υπουργό στην κυβέρνηση Παπαδήμου»
Στο «κόκκινο» η αντιπαράθεση μεταξύ Νίκου Ανδρουλάκη και Άδωνι Γεωργιάδη με φόντο τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Νίκος Ανδρουλάκης 11