Πολιτική

Ο πρόεδρος της Βουλής και βουλευτές στόχοι αετονύχηδων για δήθεν χρήματα που περίσσευαν από χορηγίες

Απίστευτο και όμως αληθινό, καθώς διάγουμε και προεκλογική περίοδο. Ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, έπεσε θύμα πονηρής και κακόβουλης ενέργειας. Όμως «τσίμπησαν» ήδη και τρεις βουλευτές από ισάριθμα κόμματα.

Πρόκειται για μία πλαστή επιστολή που έλαβαν ταχυδρομικώς και με γραμματόσημο, οι 300 βουλευτές δήθεν από τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα. Το έγγραφο ανέφερε ότι τάχα έχουν περισσέψει πολλά χρήματα… που δεν έχουν απορροφηθεί στα ρουσφέτια που έχει κάνει σε συλλόγους, φορείς και εξωραϊστικούς συλλόγους της εκλογικής του περιφέρειας.

Οι απατεώνες που συνέταξαν και έστειλαν στους 300 βουλευτές, δήθεν εκ μέρους του κ. Τασούλα, τούς καλούσαν να καταθέσουν προτάσεις εντός 10 ημερών για να πάρουν χρήματα και αυτοί για χορηγίες σε εξωραϊστικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής τους.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Τασούλας, συνομιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ήδη τρεις βουλευτές (!) από διαφορετικά κόμματα έσπευσαν και τον προσέγγισαν μόλις έλαβαν την επιστολή αυτή. Ο ίδιος, πάντως, δεν θέλησε να ονοματίσει τους εύπιστους βουλευτές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης κατά Πολάκη για ξυλοδαρμό Αθανασόπουλου: Τέτοιες συμπεριφορές στον ΣΥΡΙΖΑ είναι «ακόμα μία ημέρα στη δουλειά»
«Τα κοράκια των φαντς έχουν φτάσει τον κόσμο στα όρια του και θα δούμε άγρια πράγματα πλέον από την απόγνωση», έγραψε, ανάμεσα σε άλλα, ο Παύλος Πολάκης στο Facebook
Παύλος Μαρινάκης
Φάμελλος και Χαρίτσης ζητούν Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών για τη Μέση Αναστολή – Κοινή επιστολή σε Μητσοτάκη και Τασούλα
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο επικεφαλής της Νέας Αριστεράς επιμένουν στη θεσμική ενημέρωση και στη χάραξη «εθνικής γραμμής», χωρίς να ζητήσουν κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, όπως έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Χαρίτσης και Φάμελλος
Συνάντηση Μητσοτάκη με τον διευθυντή του ΠΟΥ στην Ευρώπη: «Άλματα προόδου στη δημόσια υγεία της Ελλάδας»
Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν εκτενώς πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η χώρα μας για την προστασία της ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων, ειδικά ως προς την έκθεσή τους σε βλαβερό περιεχόμενο στο διαδίκτυο
Κυριάκος Μητσοτάκης και Χανς Κλούγκε
Σωκράτης Φάμελλος: Η αποστολή δυνάμεων στην Κύπρο επιβεβαιώνει την ανάγκη για Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί δέσμευση ότι η Ελλάδα δεν θα εμπλακεί στον πόλεμο και κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «λειτουργεί ως ουρά των Τραμπ και Νετανιάχου»
Σωκράτης Φάμελλος