Πολιτική

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοινώνει τέλος της εβδομάδας την υποψηφιότητά του – Μίλησε μέσω Skype με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Επικοινωνία είχε ο πρώην Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης με βουλευτές του κόμματός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε την επαφή μέσω Skype και με αυτά που είπε έδειξε ξεκάθαρα τις κινήσεις που θα κάνει τα επόμενα 24ωρα.

Μια ατάκα που είπε φαίνεται πως «κλειδώνει» το θέμα της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Είπε χαρακτηριστικά στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης της δικής σας κι όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ που αγωνιούν για το μέλλον του κόμματος».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κασσελάκης αναμένεται να ανακοινώσει προς το τέλος της εβδομάδας την υποψηφιότητά του.

Να θυμίσουμε ότι η Πολιτική Γραμματεία, που θα συνεδριάσει την Πέμπτη (19/09/24), θα περιλαμβάνει και τη διαδικασία κύρωσης των υποψηφιοτήτων (συλλογή υπογράφων και ημερομηνίας κατάθεσης τους). 

Το δε συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι έκτακτο με εκλογές νέων συνέδρων και όχι καταστατικό και θα διεξαχθεί από την 1-3 Νοεμβρίου. Οι εκλογές θα γίνουν στις 24 του ίδιου μήνα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βιβλίο Αλέξη Τσίπρα: «Ώρα ν’ ακουστεί η δική μου φωνή» – Προδημοσίευση από τον πρόλογο της «Ιθάκης»
Η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στα γεγονότα του 2015 όταν κλήθηκε να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας: «Δεν δείλιασα» - Το βιβλίο του πρωθυπουργού κυκλοφορεί στις 24 Νοεμβρίου
Βιβλίο Αλέξη Τσίπρα: «Ώρα ν’ ακουστεί η δική μου φωνή» – Προδημοσίευση από τον πρόλογο της «Ιθάκης» 121