Δευτέρα, 17 Ιουν.
32oC Αθήνα

Ο Στέφανος Κασσελάκης βαθμολόγησε μαζί με τον Fipster τις Ελληνίδες τραγουδίστριες – Ποια είναι στο νούμερο ένα

Ο Στέφανος Κασσελάκης βαθμολόγησε μαζί με τον Fipster τις Ελληνίδες τραγουδίστριες – Ποια είναι στο νούμερο ένα

Ο Fipster «έβαλε φίλτρο» στον Στέφανο Κασσελάκη και μαζί βαθμολόγησαν τις top 10 καλύτερες Ελληνίδες τραγουδίστριες. Ο γνωστός influencer ανέβασε το βίντεο στο Tiktok.

Καλεσμένος του Fipster βρέθηκε στο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος μετά το γύρισμα ενός βίντεο για το κανάλι του influencer στο Youtube, κλήθηκε να κρίνει με τη σειρά τις διασημότερες τραγουδίστριες στην Ελλάδα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βαθμολόγησε 10 ονόματα της ελληνικής μουσικής με βάση το προσωπικό του γούστο.

«Λοιπόν εδώ είναι ένα τρεντ του Tiktok που σου εμφανίζει τραγουδίστριες και πρέπει να τις βάλεις στη σειρά», εξήγησε ο Φίλιππος Ιωάννου στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ήταν προβληματισμένος με το πως λειτουργεί το φίλτρο της πλατφόρμας. «Που να ξέρω την επόμενη;», ήταν η ερώτησή του.

Τελικά, ο Στέφανος Κασσελάκης κατάφερε να «χαλάσει» το φίλτρο και να μην ολοκληρώσει τη δεκάδα με τις τραγουδίστριες, ωστόσο πρόλαβε να βάλει δύο γνωστά ονόματα στις θέσεις 1 και 3. «Έλα θείο, πάτα το. Το χάλασες παιδί μου; Αυτο δεν έχει ξαναγίνει, χάλασε το Tiktok», είπε ο Fipster στο τέλος του βίντεο.

@fipsterr ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ;;;; @στεφανος κασελακης ♬ πρωτότυπος ήχος – Fipster

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είπε πολλά στο βίντεο, ενώ ο influencer απορούσε αν ο ίδιος γνώριζε τις τραγουδίστριες που βαθμολογούσε ή αν τις έβαζε σε τυχαίες θέσεις. Ο Στέφανος Κασσελάκης έβαλε στο νούμερο 3 την Μαρίνα Σάττι, ενώ στην 1η θέση έβαλε την Ελένη Φουρέιρα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις