Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ… οχυρώνεται! Μετά τους μασκαράδες μπαίνει κουβούκλιο

Μάλλον κάποιοι δεν ήθελαν να πιστέψουν ότι τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελούν στόχο. Η επίθεση των “μασκαράδων” όμως άλλαξε τα δεδομένα και έτσι από σήμερα ένα ολοκαίνουργιο κουβούκλιο για τον αστυνομικό-φρουρό των γραφείων της Κουμουνδούρου έκανε την εμφάνισή του.

Μάλιστα το κουβούκλιο έχει και ειδική ενίσχυση στα τζάμια για επιθέσεις με αντικείμενα και βόμβες μολότοφ…

Επίσης σήμερα η παρουσία των αστυνομικών είναι πιο εμφανής και εμφανώς ενισχυμένη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

Η επίθεση των περίπου 30 ατόμων το απόγευμα της Κυριακής άλλαξε τα δεδομένα…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
Αναφερόμενος σε προηγούμενη επίσκεψή του στο νοσοκομείο Λαμίας, έκανε λόγο για «τη μέρα που η γνωστή συμμορία της μιζέριας, έκανε τόσο μεγάλα επεισόδια ώστε στο τέλος επενέβη η ΕΛΑΣ»
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
11