Πολιτική

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αποχαιρετά τον Κάρολο Παπούλια

Ο Κάρολος Παπούλιας «κέρδισε δικαίως την καθολική εκτίμηση του συνόλου του πολιτικού κόσμου και του λαού», αναφέρει σε δήλωσή του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Με μια συγκινητική δήλωση αποχαιρέτισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τον Κάρολο Παπούλια, που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή (26.12.2021) σε ηλικία 92 ετών.

Θεωρώ προνόμιο και τιμή που τον έζησα από κοντά και συνεργάστηκα μαζί του, αναφέρει μεταξύ άλλων ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ.

Όλη η δήλωση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη

«Με βαθύ σεβασμό αποχαιρετούμε τον πρ. ΠτΔ Κάρολο Παπούλια. Έναν οραματιστή πολιτικό που ελάμπρυνε με το ήθος, τη μεγαλοψυχία, την ευγένεια του χαρακτήρα του και την αγωνιστική του διαδρομή, την πολιτική και πολιτειακή ζωή.

Υπηρέτησε την Πατρίδα με προσήλωση κι ευθύνη, υπερασπιζόμενος με σθένος τα εθνικά μας δίκαια. Πορεύτηκε με πραότητα και σύνθεση απέναντι σε όλες τις μορφές διχασμού και τις στείρες αντιπαραθέσεις σε καιρούς δύσκολους, αποβλέποντας στη σύμπνοια των πολιτικών δυνάμεων και την ενότητα του Έθνους.

Μέσα από την πορεία ζωής, που συνειδητά ακολούθησε, κέρδισε δικαίως την καθολική εκτίμηση του συνόλου του πολιτικού κόσμου και του λαού.

Θεωρώ προνόμιο και τιμή που τον έζησα από κοντά και συνεργάστηκα μαζί του.

Αιωνία η μνήμη του».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τα «μαζεύει» ο Πέτρος Παππάς μετά την αποθέωση στον Άδωνι Γεωργιάδη – «Μήνυμα» στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ από τη Χαριλάου Τρικούπη
Αρχικά, ο κ. Παππάς χαρακτήρισε τον κ. Γεωργιάδη ως τον «πιο εργατικό υπουργό», στο πλαίσιο της συζήτησης που διοργάνωσε το Debate House για την κατάσταση στο ΕΣΥ
Πέτρος Παππάς
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν είδα ποτέ την πολιτική ως δεδομένη καριέρα» – Πώς περιγράφει ο ίδιος την πορεία του
Ο Πρωθυπουργός στάθηκε στην ανάγκη ανανέωσης της δημόσιας ζωής με ανθρώπους που διαθέτουν εμπειρία και από τον ιδιωτικό τομέα, αλλά και αίσθηση δημόσιας προσφοράς
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν είδα ποτέ την πολιτική ως δεδομένη καριέρα» – Πώς περιγράφει ο ίδιος την πορεία του 9