Πολιτική

Ο Χάρης Θεοχάρης στη ΝΔ – Συνάντηση με Μητσοτάκη

Στη ΝΔ αναμένεται να καλωσορίσει σήμερα τον Χάρη Θεοχάρη ο Πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση του Χάρη Θεοχάρη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα γίνει στη μια το μεσημέρι στα γραφεία της ΝΔ στη Βουλή. Η συνάντηση σήμερα δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαία αφού είναι η ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού και ο τομέας της οικονομίας είναι το φόρτε του ανεξάρτητου βουλευτή, Χάρη Θεοχάρη.

Με την μεταγραφή Θεοχάρη στη ΝΔ το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κερδίζει και μια ψήφο όταν θα έρθει στην Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Χάρης Θεοχάρης εξελέγη βουλευτής με το Ποτάμι για πρώτη φορά στις εκλογές Ιανουαρίου 2015 και επανεξελέγη στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015. Το 2011 έγινε Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων. Aπό από τις αρχές του 2013 ως και τον Ιούνιο του 2014 ήταν Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων στο Υπουργείο Οικονομικών.

Η ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού μπορεί να θεωρηθεί πλέον και ημέρα μεταγραφών, αφού δεν αποκλείεται σήμερα να επισημοποιηθεί η σχέση του βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων Γιάννη Σαρίδη, ο οποίος προ ημερών τόνισε ότι δεν θα τον καταψηφίσει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η δικιά μας έξοδος από μία Ελλάδα χαμηλών προσδοκιών σε εκείνη των μεγάλων διεκδικήσεων»
«Το Μεσολόγγι», όπως σημείωσε ο πρωθυπουργός, «μας καλεί συνεπώς να σκεφτούμε ότι η ελευθερία και η δημοκρατία δεν είναι ποτέ δεδομένες, είναι ζωντανοί οργανισμοί που χρειάζονται φροντίδα, κάτι που σημαίνει και συμμετοχή και ευθύνη»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
7
Αλέξης Τσίπρας για επέτειο από την Έξοδο του Μεσολογγίου: «Ο σύγχρονος πατριωτισμός που οφείλουμε να οικοδομήσουμε δεν είναι λόγια»
Με αφορμή την επέτειο για τα 200 χρόνια από την Έξοδο του Μεσολογγίου ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του επισημαίνει πως  «Η Έξοδος του...
Ο Αλέξης Τσίπρας
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δημοσίευσε νέο βίντεο μέσα από τη δικαστική αίθουσα: «Αστυνομικοί άσκησαν βία στον Πάνο Ρούτσι»
Στην ανάρτησή της, η ίδια επισημαίνει ότι ως συνήγορος θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τον εντολέα της και να καταγγέλλει παραβιάσεις, κάνοντας λόγο για «συντεταγμένη επιχείρηση» σπίλωσης τόσο των γονέων όσο και των συνηγόρων
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου