Πολιτική

Ο Χάρης Θεοχάρης στη ΝΔ – Συνάντηση με Μητσοτάκη

Στη ΝΔ αναμένεται να καλωσορίσει σήμερα τον Χάρη Θεοχάρη ο Πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση του Χάρη Θεοχάρη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα γίνει στη μια το μεσημέρι στα γραφεία της ΝΔ στη Βουλή. Η συνάντηση σήμερα δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαία αφού είναι η ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού και ο τομέας της οικονομίας είναι το φόρτε του ανεξάρτητου βουλευτή, Χάρη Θεοχάρη.

Με την μεταγραφή Θεοχάρη στη ΝΔ το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κερδίζει και μια ψήφο όταν θα έρθει στην Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Χάρης Θεοχάρης εξελέγη βουλευτής με το Ποτάμι για πρώτη φορά στις εκλογές Ιανουαρίου 2015 και επανεξελέγη στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015. Το 2011 έγινε Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων. Aπό από τις αρχές του 2013 ως και τον Ιούνιο του 2014 ήταν Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων στο Υπουργείο Οικονομικών.

Η ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού μπορεί να θεωρηθεί πλέον και ημέρα μεταγραφών, αφού δεν αποκλείεται σήμερα να επισημοποιηθεί η σχέση του βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων Γιάννη Σαρίδη, ο οποίος προ ημερών τόνισε ότι δεν θα τον καταψηφίσει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Νίκος Χαρδαλιάς υπέγραψε πρωτόκολλο συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφέρεια Αττικής και τη Ζιανγκσού της Κίνας
«Η ενδυνάμωση των αυτοδιοικητικών δεσμών της Μητροπολιτικής Αττικής με τις μεγάλες περιφέρειες της Κίνας, αποτελεί προσωπικό στοίχημα», τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς
Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς με τον Γενικό Γραμματέα της κινεζικής Περιφέρειας Ζιανγκσού, Xin Changxing 1
Μητσοτάκης στον CEO της UniCredit: Καλωσορίζουμε την επένδυση στην Alpha Bank – Θα συμβάλλει περισσότερο στην ανάπτυξη της οικονομίας
«Με χαροποιεί ιδιαίτερα η απόφασή σας να αυξήσετε σημαντικά το μερίδιό σας στην Alpha Bank, πάντα πίστευα ότι η Ευρώπη χρειάζεται ισχυρότερες και πιο ανταγωνιστικές τράπεζες», επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Συνάντηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ομίλου UniCredit, Andrea Orcel και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Alpha Bank, Βασίλη Ψάλτη