Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ο Ζαχαριάδης «καρφώνει» τον Κασσελάκη: «Εκλέξαμε πρόεδρο, όχι μονάρχη»

Ο Ζαχαριάδης «καρφώνει» τον Κασσελάκη: «Εκλέξαμε πρόεδρο, όχι μονάρχη»

«Πυρά» κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Κώστας Ζαχαριάδης, τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ βιώνει εκ νέου κρίση, την οποία πυροδότησε το επίμαχο ερωτηματολόγιο. Αργά το απόγευμα συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία και όλα τα «βλέμματα» είναι στραμμένα στη στάση του προέδρου του κόμματος.

«Εκλέξαμε πρόεδρο, όχι μονάρχη» είναι το αιχμηρό μήνυμα που εξέπεμψε για τον Στέφανο Κασσελάκη ο Κώστας Ζαχαριάδης, που εμφανίστηκε ιδιαίτερα σκληρός κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κατά τη διάρκεια της χθεσινής «καυτής» συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας.

Μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ΑΝΤ1, ο Κώστας Ζαχαριάδης επεσήμανε μεταξύ άλλων την ανάγκη ενός ΣΥΡΙΖΑ διαφορετικού από τα προηγούμενα χρόνια για να μπει ένα τέλος στην εσωστρέφεια.

Ο ίδιος έθεσε ζήτημα πολιτικής πορείας, προσανατολισμού και συντεταγμένης ανάκαμψης του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζοντας τις επικρίσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Στέφανου Κασσελάκη, ότι διοικεί το κόμμα σαν επιχείρηση, ο κ. Ζαχαριάδης είπε πως «εκλέξαμε πρόεδρο, δεν εκλέξαμε μονάρχη».

 

«Δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη. Εκλέξαμε πρόεδρο και αυτό δεν το αρνείται κανένας, δεν εκλέξαμε μονάρχη», είπε, σημειώνοντας ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν αγνοεί τα κομματικά όργανα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις