Πολιτική

Οι φρουροί της τρόικας! Στρατιά αστυνομικών για να τους φυλάει

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά συνολικά 250 αστυνομικοί θα τρέχουν πίσω από τους τροϊκανούς. Οι επικεφαλής των Θεσμών που πλέον αποτελούν έναν κουαρτέτο (προστάθηκε και ο ESM στην Κομισιόν, το ΔΝΤ και την ΕΚΤ) μαζί με τους ανθρώπους των τεχνικών κλιμακίων φτάνουν τους 54 και έτσι ουσιαστικά μιλάμε για πέντε αστυνομικούς ανά άτομο.

Από άνδρες της τροχαίας, μέχρι άνδρες της Ασφάλειας, αλλά και ειδικών μονάδων όπως η αντιτρομοκρατική και η ΕΚΑΜ θα είναι επιφορτισμένοι με τη φύλαξη των τροικανων.

Η κίνηση των ανθρώπων των τεχνικών κλιμακίων, αλλά κυρίως των επικεφαλής των Θεσμών θα γίνεται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ ταυτόχρονα στο κεντρικό ξενοδοχείο όπου θα καταλύσουν τελικά ήδη τα μέτρα είναι δρακόντεια.

Υπάρχουν χώροι στα πέριξ του ξενοδοχείου που έχουν αποκλειστεί, υπάρχει απαγόρευση στάθμευσης, ενώ ανάλογα με τις κινήσεις των τροικανών και τις συναντήσεις που θα έχουν θα υπάρχουν ακόμη και αποκλεισμοί δρόμων.

Ήδη επί ποδός βρίσκονται περίπου 100 αστυνομικοί ενώ τα μέτρα αναμένεται να κορυφωθούν από την Πέμπτη οπότε και αναμένεται να καταφθάσουν στη χώρα μας οι επικεφαλής των Θεσμών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331