Πολιτική

Οι προφυλακιστέοι Παππάς και Λαγός στέλνουν ερωτήσεις στη Βουλή μέσα από τον Κορυδαλλό

Βεβαίωση για το γνήσιο της υπογραφής τους από τον Κορυδαλλό, φέρουν τρεις επίκαιρες ερωτήσεις, που διαβιβάστηκαν σήμερα από τους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό και Χρήστο Παππά.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η πρώτη ερώτηση υπογράφεται από τον Ι. Λαγό, απευθύνεται στον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, και αφορά την «άρνηση των σωφρονιστικών αρχών του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού για την ανάρτηση της ελληνικής σημαίας εντός του χώρου κράτησης των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής».

Η επίκαιρη ερώτηση αναφέρει ότι, ενώ σε άλλους κρατούμενους έχει επιτραπεί να αναρτούν σημαίες στους χώρους όπου κρατούνται, δεν δόθηκε άδεια από τη διεύθυνση των φυλακών στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να αναρτήσουν την ελληνική σημαία. 

Η δεύτερη επίκαιρη ερώτηση υπογράφεται, επίσης, από τον Ι. Λαγό, φέρει επίσης βεβαίωση για το γνήσιο της υπογραφής του από τον Κορυδαλλό και έχει θέμα τις «νέες απολύσεις, που ζητεί η τρόϊκα». Η ερώτηση αυτή απευθύνεται στους υπουργούς Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Μητσοτάκη, και Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη.

Η τρίτη επίκαιρη ερώτηση, επίσης με βεβαίωση για το γνήσιο υπογραφής, είναι του Χρήστου Παππά, αφορά «φήμες για αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου ως ανεξάρτητου κράτους» και απευθύνεται στον υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέες διώξεις σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής για “εσχάτη προδοσία” και “ηθική αυτουργία σε φόνο” – Αποκαλύπτονται οι “χρηματοδότες”

Νέες απειλητικές επιστολές Μιχαλολιάκου, Παππά και Λαγού από τις φυλακές

Το ακούσαμε κι αυτό! Χρυσαυγίτες αποκάλεσαν Ναζί δημοσιογράφο του BBC (VIDEO)

«Δεν ήμουν στο αυτοκίνητο του Ρουπακιά» – Τι υποστήριξε ο Γ. Καζαντζόγλου στην απολογία του

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για συνέντευξη Τσίπρα: «Η δεύτερη φορά δεν θα είναι αλλιώς, θα είναι επιστροφή στις περιπέτειες»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό ότι υπόσχεται παροχές αγνοώντας τους δημοσιονομικούς κανόνες και ζητά καθαρές απαντήσεις για τα «6 δισ.»
Παύλος Μαρινάκης 12
Αλέξης Τσίπρας: «Αν χρειαστεί, δεύτερες εκλογές για καθαρή εντολή» – «Ρεζερβέ θέσεις δεν υπάρχουν για κανέναν»
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ «μάζεψε» τις τοποθετήσεις στελεχών του κόμματος περί φορολόγησης του πλούτου, ξεκαθαρίζοντας ότι η αναδιανομή δεν θα γίνει «με τη φορολόγηση της πισίνας», αλλά μέσω ειδικής εισφοράς για το 1% των πολύ πλούσιων και τις μεγάλες επιχειρήσεις
Αλέξης Τσίπρας
61