Site icon NewsIT
16:28 Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Όταν ο Αλέξης συνάντησε τον Βλαντιμίρ (ΦΩΤΟ)

Το πρώτο του ταξίδι ως πρωθυπουργός στην (ακόμα παγωμένη) Μόσχα πραγματοποιεί ο Αλέξης Τσίπρας και το on camera τετ α τετ του με τον Βλαντιρίρ Πούτιν έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία.

Η αμηχανία και των δυο εμφανής: ο Έλληνας πρωθυπουργός, καθισμένος στη μια καρέκλα με τα χέρια του σταυρωμένα μπροστά και το ένα πόδι πίσω από το άλλο. Αμήχανος όμως ήταν και ο Ρώσος πρόεδρος. Λιγότερο από τον Έλληνα πρωθυπουργό, η αλήθεια είναι. Αλλά λίγο αμήχανο, τον λες.

Ο Πούτιν επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι, με πουκάμισο στο χρώμα του πάγου, μπορντό γραβάτα και μαύρα παπούτσια. Από την άλλη, ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε ένα κατάλευκο πουκάμισο, σκούρο μπλε κοστούμι και επίσης μαύρα παπούτσια. Απουσία γραβάτας, φόρεσε ένα μαντίλι στο πέτο όπως είχε κάνει και στην πρώτη του παρουσία σε Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εκείνο που σχολιάστηκε ιδιαίτερα στο twitter κυρίως ήταν οι… κάλτσες του Αλέξη Τσίπρα. Θα καταλάβετε γιατί…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PHOTOSTORY ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ










Φωτογραφίες: Eurokinissi – Reuters

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version