Πολιτική

Παπαδημούλης: Πατριωτικό καθήκον η στήριξη Τσίπρα!

Μπορεί ο Αλέξης Μητρόπουλος να έστειλε μήνυμα... "μαύρου καπνού" στο Μαξίμου πως μια τέτοια συμφωνία δεν θα περάσει από τη Βουλή, αλλά ο Δημήτρης Παπαδημούλης έσπευσε, μέσω twitter, να χαρακτηρίσει τη στήριξη στον Αλέξη Τσίπρα "πατριωτικό καθήκον".

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, έκανε λόγο για κατάσταση που απαιτεί ρεαλισμό και υποχωρήσεις και από τις δυο πλευρές. Εκείνο που σύμφωνα με τον Δημήτρη Παπαδημούλη δεν πρέπει να υπάρχει, είναι τα τελεσίγραφα.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Παπαδημούλης χαρακτήρισε πατριωτικό καθήκον τη στήριξη στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άγριος καυγάς Γεωργιάδη – Κωνσταντοπούλου: «Δεν έχετε καμία ενσυναίσθηση για τα Τέμπη και καμία για τη νεκρή μητέρα»
Στο φόντο της σύγκρουσης, η αντιπαράθεση Γεωργιάδη - Μάντζου για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά των νοσηλευτών, με τον υπουργό να κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ για «σόου και λαϊκισμό»
Γεωργιάδης και Κωνσταντοπούλου 5
Σφοδρή σύγκρουση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για τις εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: «Πολιτικά όρνεα που αξιοποιούν μια εγκληματική ενέργεια»
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας απορρίπτουν το κυβερνητικό αφήγημα και μιλούν για απόπειρα πολιτικής εκμετάλλευσης της τραγωδίας
Τρεις ύποπτοι εμπρησμοί αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη  με διαφορά λίγης ώρας σε πολιτικούς της ΝΔ – 5 άτομα στο νοσοκομείο
Συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στο Ιπποκράτειο στη μνήμη της Βάγιας Νέστορα – Κυρανάκης: «Δεν θα ησυχάσουμε μέχρι να συλληφθούν οι τρομοκράτες»
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία της μητέρας της «γαλάζιας» πολιτεύτριας αναμένεται να τελεστεί την επόμενη εβδομάδα στην Κοζάνη
Συγκέντρωση ΝΔ για Βάγια Νέστορα
26
Η Καρυστιανού μετά τα «καρφιά» Μαρινάκη καταδίκασε τις εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη με αιχμές για τα Τέμπη
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την «Ελπίδα για την Δημοκρατία» για τον θάνατο της Βάγιας Νέστορα, με το κόμμα να συνδέει την υπόθεση με το αίτημα για ασφάλεια και δικαιοσύνη «που τόσο κατάφωρα στερούμαστε»
Μαρία Καρυστιανού
Ανδρουλάκης για το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου μετά τις συναντήσεις με Γεραπετρίτη και Δένδια: «Δεν φτάνει το Μαξίμου να σηκώνει τηλέφωνα στις 3 το πρωί»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζητά καθαρές απαντήσεις για το έργο και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι αποφεύγει να μιλήσει με σαφήνεια στον ελληνικό λαό
Γεραπετρίτης και Ανδρουλάκης