Πολιτική

Παπανδρέου για ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής: Να σηκώσουμε τον ήλιο ψηλά

Ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου, χαιρέτησε τη χθεσινή μαζική συμμετοχή των μελών της παράταξής στην εσωκομματική ψηφοφορία, σημειώνοντας ότι αποτελεί ένα ισχυρό μήνυμα ελπίδας και ευθύνης.

«Σε εμάς εναπόκειται να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη που μας έδειξε ο κόσμος της Παράταξης, τα μέλη μας, για να σηκώσουμε τον ήλιο ψηλά, να δώσουμε προοδευτικές και δημοκρατικές λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας», τονίζει σε δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός.

Συμπλήρωσε ότι τα μέλη αποφάσισαν ότι, σε αυτήν τη συγκυρία είναι απαραίτητο να συνδυαστεί η παρακαταθήκη της ιστορίας και των αρχών του ΠΑΣΟΚ με την ευρύτητα του Κινήματος Αλλαγής που αγκάλιασε δυνάμεις από τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο και κράτησε ζωντανή την αυτόνομη ταυτότητά μας.

Υπερασπίζεται τα θετικά κοινωνικά επιτεύγματα του ΠΑΣΟΚ που άλλαξε την Ελλάδα και την κατέστησε υπολογίσιμο και δυναμικό εταίρο στην Ευρώπη και στον κόσμο.

«Στις πιο δύσκολες στιγμές της χώρας κινηθήκαμε πάντα με υπευθυνότητα, βάζοντας πάνω από όλα το συμφέρον του ελληνικού λαού», τονίζει ο Γιώργος Παπανδρέου κι επισημαίνει: «Σήμερα, στην πορεία για το Συνέδριό μας, ας προτάξουμε τη μεγάλη εικόνα ώστε να βάλουμε πάνω από όλα την ουσία της πολιτικής.

Αυτή που υπηρετεί το όραμα που ενέπνευσε τους αγώνες μας και όχι την κοντόφθαλμη αναμέτρηση της μικροπολιτικής.

Ένα αξιακό πλαίσιο ισχυρό, μια πλατφόρμα θέσεων εμπροσθοβαρή, μια λειτουργία που θα διασφαλίζει τη συμμετοχή, τη διαφάνεια και τη λογοδοσία. Είναι οι προϋποθέσεις για να δώσουμε δυναμικά και νικηφόρα την επόμενη μεγάλη μάχη των βουλευτικών εκλογών».

«Να κάνουνε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, τον μεγάλο ριζοσπαστικό φορέα ελπίδας που να ανταποκρίνεται στις πιο καλές στιγμές της ιστορίας μας», καταλήγει ο Γιώργος Παπανδρέου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης για Ζωή Κωνσταντοπούλου: Μου προκαλεί μεγάλη ευχαρίστηση που με αποκάλεσε «τιποτένιο σκουλήκι», δηλώνει πως έχει ψυχικά θέματα
«Εγώ θέλω να γίνει η τοξικολογική κατά την εκταφή του γιου του Πάνου Ρούτσι γιατί θέλω στην κοινή γνώμη να μη μείνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας και συνωμοσιολογίας» δήλωσε ο υπουργός Υγείας
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
1
«Έλεος με τα fake news» ξεσπά η Σοφία Μητσοτάκη για τα εισιτήρια με τους Boston Celtics, το ποπ κορν και την κόκα κόλα του πρωθυπουργού
Ο πρώην σύμβουλος της κυβέρνησης Καραμανλή, Νίκος Καραχάλιος ισχυρίστηκε πως ακόμα και τα έξοδα για ποπ κορν και αναψυκτικά πληρώθηκαν από το ελληνικό Δημόσιο
Σοφία Μητσοτάκη
81
Η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα για το νέο κόμμα σε ερώτηση Έλληνα φοιτητή στη Σορβόννη - «Πρέπει να αφουγκραστώ το μήνυμα που στέλνει η κοινωνία»
«Όσο για το πώς μπορεί να επέλθει πολιτική αλλαγή αυτό μπορεί να γίνει με δύο τρόπους. Είτε μέσα από την συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων είτε από ανασύνθεση του πολιτικού συστήματος»
Ο Αλέξης Τσίπρας 140
«Δημιουργείται σωματείο γυναικών που υπέστησαν bullying από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου» - Τι αποκαλύπτει πρώην υποψήφια της Πλεύσης Ελευθερίας
«Το πρωί αγκαλιάζει χαροκαμένες μάνες για τις κάμερες και το βράδυ χορεύει στα γλέντια με τα ίδια ρούχα. Φοράει μάσκα. Είναι συστημική», ανέφερε η Όλγα Δάλλα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου 11