Πολιτική

Παραιτείται σήμερα ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος – Θρίλερ με το που θα καταλήξει η έδρα

Την παραίτησή του αναμένεται να υποβάλλει ο βουλευτής, Θανάσης Παπαχριστόπουλος γεγονός που είχε προαναγγείλει εδώ και καιρό.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Θα παραιτηθώ εντός της ημέρας. Εγώ το λόγο μου τον κρατάω. Απλώς θα καθυστερήσω λίγο να πάω στη Βουλή γιατί χάλασε το αυτοκίνητό μου» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Σύμφωνα με το τυπικό την έδρα που θα μείνει κενή θα καταλάβει ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος όμως δεν είναι ξεκάθαρο αν θα την κρατήσει ή αν θα παραιτηθεί. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κουίκ θεωρείται ξένο σώμα στους ΑΝΕΛ εδώ και καιρό. Αν παραιτηθεί η κυβέρνηση χάνει την δεδηλωμένη αφού η ψήφος του κ. Κουίκ θα είναι η 151η. Αν παραιτηθεί, τότε την έδρα θα καταλάβει η κα Ελένη Σκλαβενίτη, η οποία όμως, έχει παραιτηθεί από το 2015 από τους ΑΝΕΛ.

Τι θα γίνει λοιπόν από εδώ και πέρα; Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, δεν είναι και τόσο θετικός να πάρει επάνω του το σχέδιο διάσωσης των ΑΝΕΛ με μια ερμηνεία του κανονισμού της Βουλής που θα βολεύει όλους. Οπότε, όλο αυτό εξελίσσεται σε θρίλερ.

Πιθανότερο είναι το σενάριο το οποίο έγραψε νωρίτερα το newsit.gr ότι την Πέμπτη στον πρωινό καφέ αποφασίστηκε η λύση που θα δοθεί σε ό,τι αφορά τις μικρές κοινοβουλευτικές ομάδες αλλά και το πώς θα εκφράζονται οι ανεξάρτητοι βουλευτές στις ψηφοφορίες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Διαμαρτυρία της Αθήνας στα Τίρανα για τα επεισόδια στη Σβέρνιτσα - «Η ευρωπαϊκή πορεία της Αλβανίας περνά από τον σεβασμό της ελληνικής μειονότητας»
Οι αλβανικές Αρχές βάζουν στο επίκεντρο τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν για την αλλαγή του καθεστώτος στο σημείο ώστε από προστατευόμενη περιοχή να μετατραπεί σε τουριστικό θέρετρο που συνδέεται με τον Τζάρεντ Κούσνερ
Στιγμιότυπο από τα σοβαρά επεισόδια στη νοτιοδυτική Αλβανία
Γεωργιάδης για την viral φωτογραφία με Ανδρουλάκη και Κωνσταντοπούλου: «Έφτασαν να κάνουν διαρροή από το ΠΑΣΟΚ ότι αυτό δεν ήταν το τραπέζι μου»
«Ο κ. Ανδρουλάκης που δεν έχει κάνει ακόμη διαρροή για την πρόταση Χάρη Δούκα να διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ υπέρ του Αλέξη Τσίπρα έκανε διαρροή μην τυχόν και πιστέψει κάποιος ότι βρέθηκε στο ίδιο τραπέζι μαζί μου»
Φωτογραφία X: Άδωνις Γεωργιάδης 6
Το ΠΑΣΟΚ «φλερτάρει» με νέα εσωκομματική δίνη μετά την απώλεια της δεύτερης θέσης στις δημοσκοπήσεις
Στο ΠΑΣΟΚ επικρατεί αναστάτωση μετά τις πρώτες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας στον απόηχο της ίδρυσης δύο νέων κομμάτων, αυτών του Αλέξη Τσίπρα και της Μαρίας Καρυστιανού
Ο Νίκος Ανδρουλάκης