Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Κανονικά η Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Παράταξης

Χωρίς κουβέντα για την αποχώρηση των 58 ή μέρους των 58 από την Ελιά, το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για την συνδιάσκεψη και μόνο.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι

“Κατα την σημερινή συνάντηση των κομμάτων, των κινήσεων και συλλογικοτήτων ( ΠΑΣΟΚ, Συμφωνία για την Νέα Ελλάδα, Δυναμική Ελλάδα, πρωτοβουλία των 58, Νέοι Μεταρρυθμιστές,Πρωτοβουλία Β, Πολιτεία 2012, Μπροστά) που συμμετέχουν στην προσπάθεια για την ανασυγκρότηση και ανασύσταση των δυνάμεων του Κέντρου,του δημοκρατικού Σοσιαλισμού και της Κεντροαριστεράς της ευθύνης, αποφασίστηκε να προχωρήσουμε δυναμικά στην πραγματοποίηση της Συνδιάσκεψης της Δημοκρατικής Παράταξης.”

Η Συνδιάσκεψη θα γίνει στις 8-9 Μαρτίου στην Αθήνα με την παρουσία και τη συμμετοχή του υποψήφιου Προέδρου του ΕΣΚ, για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή του Κ Μαρτιν Σουλτς.

Κατα την διάρκεια της συζήτησης υπήρξε συμφωνία για το πρόγραμμα της Συνδιασκεψης που περιλαμβάνει:

– Την πολιτική διακήρυξη για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς
– τη συστράτευση και ενότητα όλων των κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων, ενόψει της μεγάλης μάχης των Ευρωεκλογών. Για μια Ευρώπη της ανάπτυξης, των μεταρρυθμίσεων, της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης. Όπως και της μάχης των Αυτοδιοικητικών εκλογών για την ανεξαρτησία και την ισχυροποίηση των Δήμων και των Περιφερειών της Πατρίδας μας.

Προς την κατεύθυνση αυτή αποφασίστηκε η δημιουργία οργανωτικής επιτροπής και επιτροπής θέσεων για την άρτια οργάνωση της Συνδιάσκεψης.

Στις εργασίες της Συνδιάσκεψης θα συμμετέχουν μέλη των κομμάτων, μέλη των κινήσεων, οι επιτροπές πρωτοβουλίας των 58 από όλη την Ελλάδα, όπως και προσωπικότητες απο την κοινωνία των πολιτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δάκος χτύπησε την Ελιά! Στα δυο μοιράστηκαν οι 58 – Δεν συμφωνούν όλοι με την αποχώρηση!

Τα έσπασαν! Αποχωρούν από την Ελιά οι “58”!

Οι πρόθυμοι…της «Ελιάς

Η ξαφνική αγάπη του Φώτη για τον Παπανδρέου

Λύνουν το σταυρόλεξο της “Ελιάς”

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βαθαίνει το χάσμα Νίκου Ανδρουλάκη - Χάρη Δούκα στο ΠΑΣΟΚ, φουντώνει η γκρίνια για τον στόχο της πρώτης θέσης
Πολλοί θεωρούν ότι το μήνυμα του δημάρχου Αθηναίων στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είναι ότι εάν δεν καταφέρει να φέρει το κόμμα στην πρώτη θέση θα αμφισβητηθεί ως αποτυχημένος
Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας
Στη Ρώμη για επαναδιαπραγμάτευση με τη Hellenic Train o Κυρανάκης: Σύγχρονα τρένα «και όχι “σαπάκια”» θέλει η κυβέρνηση
Η επίσκεψη Κυρανάκη είναι ουσιαστικά προπαρασκευαστική της επίσκεψης που προγραμματίζει να έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη Ρώμη για συνάντηση με την ομόλογο του, Τζόρτζια Μελόνι
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ 2
Δημοσκόπηση Alco: Νίκος Δένδιας και Κυριάκος Πιερρακάκης οι πιο επιτυχημένοι Υπουργοί της Κυβέρνησης
Στο ερώτημα «ποιον εμπιστεύεστε για Πρωθυπουργό», ο Κυριάκος Μητσοτάκης (28%) διατηρεί μεγάλο προβάδισμα από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, ωστόσο με μεγάλη διαφορά προηγείται ο... κανένας (35%)
Ο Νίκος Δένδιας και ο Κυριάκος Πιερρακάκης 1
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν καταγράφουμε απλώς το πρόβλημα της στέγασης, το αντιμετωπίζουμε με στοχευμένα μέτρα
«Η Κυβέρνηση αναπτύσσει συνολικά 40 δράσεις συνολικού προϋπολογισμού άνω των 6,5 δισ. ευρώ για τη στεγαστική κρίση», σημειώνει ο Πρωθυπουργός σε άρθρο του στο ηλεκτρονικό Onside της ΟΝΝΕΔ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 1