Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Τραγική αποτυχία η συμφωνία – Να ζητήσουν συγγνώμη από τον ελληνικό λαό

Για τραγική αποτυχία της κυβέρνησης, που πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τους Έλληνες πολίτες, κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την επίτευξη συμφωνίας κυβέρνησης και δανειστών. 

Το ΠΑΣΟΚ επικρίνει την κυβέρνηση ότι πέρασε «από τη δημιουργική ασάφεια στην παράδοση άνευ όρων» και με «επιλεκτικές και αυθαίρετες διαρροές» επιχειρεί να αποκρύψει την πραγματικότητα, και να παρουσιάσει το νέο μνημόνιο ως επιτυχία.

«Η αλήθεια όμως δεν κρύβεται. Αυτοί που θα έσκιζαν τα μνημόνια, υπογράφουν τώρα το επαχθέστερο για τους Έλληνες και ειδικά τους αγρότες, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, τους συνταξιούχους, τους μισθωτούς μεσαίου εισοδήματος» τονίζεται στην ανακοίνωση σημειώνεται:

«Προηγουμένως κατήγγειλαν την πρόταση των 2 δισ. που θα μας έβγαζε από τα μνημόνια και τώρα αφού κατέστρεψαν την οικονομία και την οδήγησαν σε ύφεση, φέρνουν νέο μνημόνιο που επιβαρύνει τον ελληνικό λαό με 14 δισ. ευρώ. Ενδιαμέσως αποφύγαμε την ύστατη στιγμή, και χάρις στην στήριξη μας, την χρεοκοπία και το Grexit».
Ας ζητήσουν συγγνώμη τουλάχιστον από τους Έλληνες πολίτες, για την τραγική τους αποτυχία.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση της ΝΔ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η μπάλα στην εξέδρα – Οι απειλές Βορίδη και Αυγενάκη έπιασαν τόπο
«Ό,τι και να κάνει ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να αποφύγει τη συζήτηση για τις ποινικές ευθύνες» αναφέρει σε ανάρτησή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης
Ο Κώστας Ζαχαριάδης 2
Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ από το 1998 μέχρι σήμερα η πρόταση της ΝΔ - Τις επόμενες μέρες θα κατατεθεί στη Βουλή
Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, στόχος είναι «να αναζητηθούν και να ερευνηθούν όλες οι παθογένειες, να εντοπιστούν τα προβλήματα και να υπάρξει πλήρης κάθαρση και διαφάνεια, προς όφελος του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα»
Τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ 212