Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πολάκης: Άγριο κράξιμο για το τσιγάρο στο… ζεϊμπέκικο! video

Φωτογραφίες από Facebook

Ο Παύλος Πολάκης χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο στην σαββατιάτικη έξοδό του στο κέντρο που εμφανίζεται ο Σταμάτης Κραουνάκης, ωστόσο οι αντιδράσεις δεν ήρθαν για τις… χορευτικές του επιδόσεις.

Όπως έχει αναφέρει από νωρίς το newsit.gr, ο Παύλος Πολάκης διασκέδασε το βράδυ του Σαββάτου, 02.02.2019, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής, Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος πρόσφατα είχε στηρίξει ανοιχτά τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας για τις “εκρηκτικές” δημόσιες τοποθετήσεις του.

Ο Παύλος Πολάκης βρέθηκε στο κέντρο «Γραμμές», όπου εμφανίζεται ο Σταμάτης Κραουνάκης και μάλιστα την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος αναπληρωτής υπουργός υγείας, με δύο αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

“Στο Σταμάτη Κραουνάκη στις “Γραμμές” ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ με αδελφική παρέα συναδελφοξαδερφοσυντροφοκουμπαρων”, έγραψε ο υπουργός στην πρώτη του ανάρτηση, με το βίντεο να δείχνει τον Σταμάτη Κραουνάκη να ερμηνεύει το “Αυτή η νύχτα μένει“.

Η δεύτερη ανάρτηση, όμως, ήταν… όλα τα λεφτά.

Δείχνει τον ίδιο τον κ. Πολάκη να χορεύει ζεϊμπέκικο, έχοντας τσιγάρο στο στόμα και κάνοντας… διάφορες φιγούρες, πάντα με φόντο τον Σταμάτη Κραουνάκη.

Το τραγούδι ήταν το “βρέχει φωτιά στην στράτα μου” και το σχόλιο της ανάρτησης το εξής: “Ετςι για να σκάσουν οι εχθροί μας!!!!“.

Στο Σταμάτη Κραουνάκη στις "Γραμμές"ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ με αδελφική παρέα συναδελφοξαδερφοσυντροφοκουμπαρων

Gepostet von Παυλος Πολακης am Samstag, 2. Februar 2019

Ετςι για να σκάσουν οι εχθροί μας!!!!

Gepostet von Παυλος Πολακης am Samstag, 2. Februar 2019

Το “κράξιμο” για το τσιγάρο

Αυτό ακριβώς, δηλαδή το… τσιγάρο στο στόμα, ήταν και η αφορμή για σχόλια με σκληρή κριτική που μπορεί κανείς να διαβάσει κάτω από τις αναρτήσεις του υπουργού.

Η κριτική έχει να κάνει με το ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας της χώρας καπνίζει μέσα σε κλειστό χώρο, κάτι που απαγορεύεται. Και τα σχόλια στο Facebook δεν “στέκονται” μόνο στο… ηθικό του ζητήματος.

Αλλά και στο ότι υπάρχουν μικρές επιχειρήσεις οι οποίες κατά καιρούς καλούνται να πληρώσουν δυσβάσταχτα και “τσουχτερά” πρόστιμα επειδή θαμώνες καπνίζουν σε κλειστούς χώρους, την ώρα που ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας… καπνίζει ανενόχλητος μέσα σε έναν τέτοιο χώρο.

Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που τον υπερασπίζονται, τονίζοντας πως το ζεϊμπέκικο χορεύεται με… τσιγάρο, όχι με πορτοκαλάδα…

Δείτε μερικά από τα σχόλια που έγιναν κάτω από τις αναρτήσεις που έκανε ο Παύλος Πολάκης

Πολάκης

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις