Πολιτική

Πόσο κοστίζει το ταξίδι του… συνταξιούχου Λιάπη στην Κουάλα Λουμπούρ

Πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά που προσπάθησε να γλιτώσει ο Μιχάλης Λιάπης με τις πλαστές πινακίδες, κοστίζει το ταξίδι του στην Κουάλα Λουμπούρ.


Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με μία έρευνα… αγοράς για ένα ταξίδι δυο ατόμων στη Μαλαισία, που παρουσιάστηκε στην εκπομπή “ΣΚΑΪ” του Νίκου Ευαγγελάτου, οι διακοπές μιας εβδομάδας κοστίζουν περίπου 5.140 ευρώ.

Αναλυτικά, δυο εισιτήρια σε οικονομική θέση κοστίζουν 3.250 ευρώ, ενώ η διαμονή σε πεντάστερο ξενοδοχείο ανέρχεται στα 770 ευρώ.

Η διατροφή δυο ατόμων κοστίζει περίπου 100 ευρώ την ημέρα, δηλαδή 700 ευρώ για όλη την εβδομάδα, ενώ στην περίπτωση που κάποιος νοικιάσει αυτοκίνητο θα πληρώσει για όλες τις ημέρες 420 ευρώ.

Τι είπε ο Αντώνης Σαμαράς για τον Μιχάλη Λιάπη

“Αυτά που μπορεί να συνέβαιναν πρόσφατα τελείωσαν. Όλοι οι πολίτες είναι ίσοι απέναντι στο νόμο. Όποιος καταπατάει με αυτό τον τρόπο μάλιστα τους νόμους και θα συλλαμβάνετε και θα πληρώνει”, ήταν το σχόλιο του Αντώνη Σαμαρά για τον Μιχάλη Λιάπη από τις Βρυξέλλες. 

Μάλιστα, ο κ. Σαμαράς δήλωσε: “Να δώσω μπράβο στους αστυνομικούς που έκαναν το καθήκον τους για το αυτονόητο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολιτευτής της Χρυσής Αυγής νέος… Λιάπης

Όχι θα κάτσει να σκάσει! Στην Κουάλα Λουμπούρ ο “συνταξιούχος” Μιχάλης Λιάπης για διακοπές

Λυγμοί για την διαγραφή Λιάπη – #free_liapis

Το σκέφτηκαν πολύ και τελικά τον διέγραψαν! – Εκτός ΝΔ ο Μιχάλης Λιάπης με καθυστέρηση 48 ωρών!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Συνάντηση Μητσοτάκη με τον γενικό διευθυντή της UNESCO: Στο επίκεντρο η επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα
Το τετ α τετ στο Μαξίμου και η αναφορά του πρωθυπουργού στην Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας και στις δύο νέες ελληνικές εγγραφές στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς
Κυριάκος Μητσοτάκης και Καλέντ Αλ-Ανανί
 «Καρφιά» Πιερρακάκη στην ΕΛΑΣ: «Έχουν αξεπέραστο know-how στο πώς να διώχνουν επενδύσεις»
Η αιχμηρή απάντηση του υπουργείου Οικονομικών στον τομεάρχη του νέου κόμματος Τσίπρα για τον «φορολογικό παράδεισο» - «Το κόστος αυτής της εμπειρίας το πλήρωσαν πολύ ακριβά όλοι οι Έλληνες»
Πιερρακάκης και Κουτεντάκης 5