Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Προϋπολογισμός 2023: Ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε τι ειπώθηκε στην ένταση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Προϋπολογισμός 2023: Ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε τι ειπώθηκε στην ένταση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Φωτογραφία Intime

«Ξαναζεσταμμένο φαγητό» χαρακτήρισε το σημερινό (17.12.2022) δημοσίευμα για τις παρακολουθήσεις ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά την ψήφιση του Προϋπολογισμού 2023 για να τους δώσει ευχές. Αποκάλυψε και τι ειπώθηκε όταν επικράτησε ένταση στην Ολομέλεια, την ώρα της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε τους δημοσιογράφους μετά τη σημερινή ψήφιση του Προϋπολογισμού 2023 για να τους δώσει ευχές για τα Χριστούγεννα και αποκάλυψε τι ειπώθηκε, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και τους αποκάλεσε «εθνική εξαίρεση» επειδή καταψήφισαν τον προϋπολογισμό για τις δαπάνες εθνικής άμυνας.

Ο Αλέξης Τσίπρας του είπε «δεν ντρέπεσαι; Που παρακολουθούσες τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ; Τον αρχηγό ΓΕΣ; Γιατί παρακολουθούσες τους διευθυντές για τα εξοπλιστικά; Πες μας τώρα γιατί; Τι ήθελες να ελέγξεις;» και πρόσθεσε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν τόλμησε να απαντήσει».

Παράλληλα, σχολιάζοντας το σημερινό δημοσίευμα από το «Βήμα της Κυριακής» για τις παρακολουθήσεις, ο Αλέξης Τσίπρας το αποκάλεσε «ξαναζεσταμμένο φαγητό».

Σε πιο χαλαρή διάθεση, είπε ότι «έχω γίνει χειμερινός κολυμβητής απο την πανδημία και μετά. Το χειμώνα κάνω μπάνιο στην Αττική. Πάω κάθε μέρα για τρέξιμο».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις