Πολιτική

Προϋπολογισμός 2023: Ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε τι ειπώθηκε στην ένταση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Ξαναζεσταμμένο φαγητό» χαρακτήρισε το σημερινό (17.12.2022) δημοσίευμα για τις παρακολουθήσεις ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά την ψήφιση του Προϋπολογισμού 2023 για να τους δώσει ευχές. Αποκάλυψε και τι ειπώθηκε όταν επικράτησε ένταση στην Ολομέλεια, την ώρα της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε τους δημοσιογράφους μετά τη σημερινή ψήφιση του Προϋπολογισμού 2023 για να τους δώσει ευχές για τα Χριστούγεννα και αποκάλυψε τι ειπώθηκε, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και τους αποκάλεσε «εθνική εξαίρεση» επειδή καταψήφισαν τον προϋπολογισμό για τις δαπάνες εθνικής άμυνας.

Ο Αλέξης Τσίπρας του είπε «δεν ντρέπεσαι; Που παρακολουθούσες τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ; Τον αρχηγό ΓΕΣ; Γιατί παρακολουθούσες τους διευθυντές για τα εξοπλιστικά; Πες μας τώρα γιατί; Τι ήθελες να ελέγξεις;» και πρόσθεσε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν τόλμησε να απαντήσει».

Παράλληλα, σχολιάζοντας το σημερινό δημοσίευμα από το «Βήμα της Κυριακής» για τις παρακολουθήσεις, ο Αλέξης Τσίπρας το αποκάλεσε «ξαναζεσταμμένο φαγητό».

Σε πιο χαλαρή διάθεση, είπε ότι «έχω γίνει χειμερινός κολυμβητής απο την πανδημία και μετά. Το χειμώνα κάνω μπάνιο στην Αττική. Πάω κάθε μέρα για τρέξιμο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρέας Παπανδρέου ενώνει το κόμμα 30 χρόνια μετά τον θάνατό του και «κλείνει» τα εσωκομματικά μέτωπα
Το ΠΑΣΟΚ θα τιμήσει τον ιδρυτή του ως τον πολιτικό εκείνο που έδωσε περιεχόμενο στην «κοινωνική δικαιοσύνη», τη «λαϊκή συμμετοχή» και την «εθνική αξιοπρέπεια»
Αφίσα του Ανδρέα Παπανδρέου
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το PosoKanei ήρθε για να μείνει και κάθε εβδομάδα θα γίνεται καλύτερο – Επιδότηση έως και 36.000 ευρώ για την «Ανακαίνιση Κατοικίας»
«Η ακρίβεια παραμένει μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τα νοικοκυριά και δεν υπάρχουν εύκολες ή μαγικές λύσεις. Υπάρχει μόνο συνεχής προσπάθεια, σε πολλά επίπεδα ταυτόχρονα» γράφει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 40
Γιώργος Σιακαντάρης: Η βελόνα του ΠΑΣΟΚ έχει κολλήσει και όχι λόγω του Ανδρουλάκη – Δέχομαι προσωπικές επιθέσεις γι’ αυτά που λέω από το 2010
«Δέχομαι το 2026 προσωπικές επιθέσεις για απόψεις που έχω εκφράσει από τις αρχές της δεκαετίας του 2010» γράφει στην ανάρτησή του
Γιώργος Σιακαντάρης 8