Πολιτική

Ψηφοδέλτια – Εκλογές 2015 – Το Ποτάμι ανακοίνωσε όλα τα ονόματα!

Τους υποψήφιους, που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτιά του στις 56 εκλογικές περιφέρειες της χώρας ανακοίνωσε το Ποτάμι. Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, μεσα σε επτά μήνες, το Ποτάμι, κατάφερε να διευρύνει τις εκλογικές του λίστες, εγκολπώνοντας ανθρώπους που ανήκουν στις δημιουργικές δυνάμεις και συνομιλούν απευθείας με την τοπική κοινωνία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ

Οι υποψήφιοι μαζί με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας είναι 408 και προέρχονται από το χώρο της ελεύθερης αγοράς, των επιχειρήσεων, των γραμμάτων και των τεχνών, του αθλητισμού, της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και από τον αγροτικό κλάδο.

Η εκπροσώπηση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων όπως ΑΜΕΑ, χρόνια πάσχοντες, ΛΟΑΤ κλπ. αποτέλεσε βασικό κριτήριο στην επιλογή των υποψηφίων. Ιδιαίτερα αυξημένο είναι το ποσοστό του γυναικείου φύλου ανάμεσα στα ψηφοδέλτια του Ποταμιού, το οποίο αγγίζει το 35%.

Το Ποτάμι συμπλέοντας με άλλες δυνάμεις αλλά κυρίως έχοντας συμμάχους τους πολίτες και με αυξημένο κατά 5% τον απόλυτο αριθμό των υποψηφίων βουλευτών του σε σύγκριση με τις εκλογές του Ιανουαρίου ξεκινά τη μάχη των εκλογών έτοιμο να διαμορφώσει την επόμενη μέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Real Polls: Διψήφιο προβάδισμα για τη ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ – Το 54,3% δεν εμπιστεύεται κανέναν πολιτικό αρχηγό να ηγηθεί της προοδευτικής παράταξης
Το 13,5% των πολιτών θεωρεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να ηγηθεί της «κατακερματισμένης» προοδευτικής παράταξης και να την οδηγήσει στην κυβέρνηση
Κάλπη
Σκληρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – «Ξεπέρασε κάθε χυδαιότητα ο Φλωρίδης, να παραιτηθεί άμεσα»
O Γιώργος Φλωρίδης, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να επιτεθεί στην Ζωή Κωνσταντοπούλου δημοσιοποίησε τα ονόματα τεσσάρων γυναικών που βιάστηκαν παραβιάζοντας έτσι τα προσωπικά δεδομένα
Το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ 2
Παύλος Μαρινάκης για τις απειλές που κατήγγειλε η Μαρία Καρυστιανoύ: Όταν λέμε ότι κάποιος θέλει να μας σκοτώσει τα παιδιά, και θέλουμε αυτό να ερευνηθεί, λέμε ονόματα
«Έχω απόλυτο σεβασμό σε μία μάνα που έχει χάσει το παιδί της και έχουμε κάθε λόγο να μην είμαστε από πριν αρνητικοί σε κάτι το οποίο λέγεται στο δημόσιο διάλογο»
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης 3