Πολιτική

Πυρά Λιάκου: Άτακτη υποχώρηση απέναντι στην Εκκλησία

Λάβρος για την αποπομπή του Νίκου Φίλη από το υπουργείο Παιδείας μετά τον ανασχηματισμό ο Αντώνης Λιάκος, πρόεδρος του Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία. Επιτίθεται στον Κώστα Ζουράρι, λέει πως η κυβέρνηση δεν έχει σαφή προσανατολισμό και ιδέες και χαρακτηρίζει την απομάκρυνση Φίλη "άτακτη υποχώρηση απέναντι στην Εκκλησία".

Ο Αντώνης Λιάκος ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook δήλωση που έκανε στο vima.gr σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στην Παιδεία, καθώς το υπουργείο Παιδείας αλλάζει ηγεσία μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

«Δήλωση για τα της Παιδείας: Άταχτη υποχώρηση απέναντι στην Εκκλησία, και αδυναμία χειρισμού του συμβολικού. Η παρουσία του Ζουράρη στο υπουργείο είναι ασύμμετρη με τις υποθέσεις που θα του δώσουν να χειριστεί. Συμβολικά επισκιάζει και τον Υπουργό. Μαζί με τους/τις συνεργάτες μου στο Διάλογο κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, αφήνοντας το Πόρισμα με τις προτάσεις μας για εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις ως παρακαταθήκη για τις επόμενες ηγεσίες του Υπουργείου Παιδείας. Έχω όμως την αίσθηση ότι στον άξονα Πολιτισμός-Παιδείας η κυβέρνηση δεν έχει σαφή προσανατολισμό και ιδέες για το τί πρέπει να κάνει».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέος γύρος έντασης με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ο επίορκος Λαζαρίδης ο συκοφάντης», «είπες παιδεραστή τον Άδωνι Γεωργιάδη»
Για το θέμα ο Άδωνις Γεωργιάδης προανήγγειλε εξώδικα, ο Μακάριος Λαζαρίδης επιχείρησε να ενημερώσει τα μέλη της επιτροπής για τις νομικές ενέργειες και η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξερράγη για ακόμα μία φορά
Ζωή Κωνσταντοπούλου
Παύλος Μαρινάκης: Ενημέρωση «Christmas edition» για χριστουγεννιάτικες ταινίες και το «αιώνιο» δίλημμα μελομακάρονο ή κουραμπιές
«Καλά Χριστούγεννα! Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος με όλο και περισσότερες ερωτήσεις στις οποίες να μπορούμε με στοιχεία να απαντήσουμε», ευχήθηκε ο Παύλος Μαρινάκης
Παύλος Μαρινάκης
Εξώδικο Γεωργιάδη σε Κωνσταντοπούλου: «Μήνυση και αγωγή αν δεν ανακαλέσει, με κατηγόρησε επίτηδες για παιδεραστία»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε πως εννοούσε τον Νίκο Γεωργιάδη, όμως ο υπουργός θεωρεί πως «το έκανε επίτηδες για να βλάψει την τιμή και την υπόληψή μου»
Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή
20
Νίκος Γιαννόπουλος για την επίθεση που δέχτηκε από τον Νίκο Παππά: «Ένιωσα δύο δυνατές γροθιές στο κεφάλι, ήταν πισώπλατο χτύπημα»
«Έπεσα κάτω και ούρλιαζα, εγώ δεν έχω προηγούμενα, ο Νίκος Παππάς έχει ανοίξει beef με πολλούς δημοσιογράφους» λέει ο Νίκος Γιανόπουλος
Νίκος Γιαννόπουλος
Νίκος Ανδρουλάκης: Κατέθεσα στη Βουλή ένα πλαίσιο έξι σημείων, κανείς δεν θέλει να κάνει Χριστούγεννα στα μπλόκα
«Ο εμπαιγμός των αγροτών συνεχίζεται. Χθες ο ΕΛΓΑ πήρε από τους λογαριασμούς τους τα ποσά των ασφαλιστικών εισφορών,  πριν τους πιστωθούν οι βασικές ενισχύσεις», είπε ο Ανδρουλάκης
Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην προσύνοδο των Σοσιαλιστών ηγετών στις Βρυξέλλες