Πολιτική

Ραγκούσης για Κασσελάκη: Θα προτείνω στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να μην τον ψηφίσουν – Αν κάνει κόμμα, θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος

Καυστικός για τα σενάρια που θέλουν τον Στέφανο Κασσελάκη να εξετάζει την ίδρυση νέου κόμματος, όσον αφορά τις επιλογές του μετά την «έκπτωσή» του από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε ο Γιάννης Ραγκούσης.

«Αν ο Κασσελάκης κάνει πολιτικό φορέα θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ραγκούσης, μιλώντας στο ertnews το πρωί της Τετάρτης (11.09.24).

«Έχει κάθε δικαίωμα να βάλει υποψηφιότητα, αλλά δεν πιστεύω ότι θα κερδίσει. Εγώ δεν τον ψήφισα, θα προτείνω στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να μην τον ψηφίσουν», τόνισε ακόμη ο ίδιος.

«Εγώ δεν πιστεύω ότι θα κερδίσει ο Στέφανος Κασελάκης αν θέσει ξανά υποψηφιότητα. Επειδή την προηγούμενη φορά είμαι ένας από αυτούς που δεν τον ψήφισα τον κ. Κασσελάκη, πέρσι τέτοια εποχή, έλεγα χαρακτηριστικά, το ειλικρινές και το σωστό κατά τη γνώμη μου από πλευράς μου, ότι δεν τον ξέρω. Δεν θέλω να πω κάτι κακό, αλλά δεν μπορώ να πω και κάτι καλό, γιατί είναι ένας άνθρωπος που δεν τον ξέρω.

 

Τώρα όμως τον γνωρίζω τον κύριο καιρό λοιπόν και γνωρίζω τους λόγους για τους οποίους εγώ τουλάχιστον θα προτείνω στα μέλη και στους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να μην τον ψηφίσουν αυτή τη φορά. Και αυτοί οι λόγοι είναι και πολιτικοί λόγοι, αλλά έχουν να κάνουν και με την αντίληψη που έχει ο κ. Κασελάκης για το πως πρέπει να ηγείται κάποιος ενός κόμματος», δήλωσε.

Και συμπλήρωσε, εξαπολύοντας νέες βολές κατά του κ. Κασσελάκη: «Έδειξε τι πιστεύει, τι αντιλήψεις κουβαλάει και είναι αρνητικές για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ».

«Για φανταστείτε να λες “ότι “δεσμευτείτε όλοι ότι θα μείνετε στον ΣΥΡΙΖΑ” και μετά να εμφανίζεσαι ότι εξετάζεις το ενδεχόμενο εσύ ο ίδιος να σηκωθείς να φύγεις (…)», κατέληξε. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Όποιος φοιτητής συμμετέχει σε επιθέσεις όπως αυτή στη Νομική να διαγράφεται»
Επιτέθηκε στην Αριστερά και Κεντροαριστερά υποστηρίζοντας ότι «στήριζαν ανοιχτά τις νοσηρές μειοψηφίες φοιτητών και μη φοιτητών που "μόλυναν" με παραβατικότητα τα ελληνικά πανεπιστήμια»
Ο Παύλος Μαρινάκης 9
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις ανακαινισμένες ολυμπιακές εγκαταστάσεις της Παιανίας: Το δώρο των μικρών αθλητών της ξιφασκίας και η συνάντηση με τον Νάσο Γκαβέλα
«Η υποστήριξη του αθλητισμού αποτελεί επένδυση σε αθλητικές υποδομές με μεθοδικότητα και με παρεμβάσεις σε όλη τη χώρα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιεργάζεται το ξίφος μικρού αθλητή 5
«Καμπανάκι» Χάρη Δούκα μετά το μπλακ άουτ στην Ισπανία: «Η κατανάλωση ενέργειας στην Αθήνα τριπλασιάζεται λόγω τουριστικής κίνησης»
Με μια επιστολή ο Χάρης Δούκας ζητά να ενημερωθεί σχετικά με τον προγραμματισμό σας για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της φετινής θερινής περιόδου
Ο Χάρης Δούκας 1
Φόβοι στη ΝΔ πως η υπόθεση Καραμανλή μπορεί να «τορπιλίσει» την ανοδική πορεία στις δημοσκοπήσεις
Μέλη της «γαλάζιας» κοινοβουλευτικής ομάδας επισημαίνουν ότι οι πολιτικοί χειρισμοί για τον πρώην υπουργό Κώστα Καραμανλή, μετά τη δικογραφία που έφτασε στη Βουλή, απαιτείται να είναι προσεκτικοί
Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας
Κικίλιας: Καμία αύξηση στα ακτοπλοϊκά το καλοκαίρι – Δείτε παραδείγματα με τιμές μετά τη μείωση των λιμενικών τελών
«Στηρίζουμε την ελληνική οικογένεια, για τη δυνατότητα που δεν είναι πολυτέλεια» γράφει ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε ανάρτησή του
Στιγμιότυπο από το λιμάνι του Πειραιά 4