Πολιτική

Ραχήλ Μακρή: “Απορώ γιατί ο Τσίπρας δεν έχει διώξει το περιβάλλον του”

Εκτός από τα social media, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή μίλησε για την ψήφο της στη χθεσινή ψηφοφορία και σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στο μιλώντας στον Flash 96,0 F.M.

Η Ραχήλ Μακρή φάνηκε αρνητική στο να πέσει η κυβέρνηση, λέγοντας πως το όχι στα προαπαιτούμενα θωρακίζει την κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα και εκεί έριξε τη βόμβα της.

“Απορώ γιατί δεν έχει διώξει το περιβάλλον του” εννοώντας τον Αλέξη Τσίπρα και προφανώς τους στενούς του συνεργάτες που η κα Μακρή μάλλον δεν τους θεωρεί κατάλληλους.

Εάν κρίνουμε βέβαια τη στενή σχέση της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τη Ραχήλ Μακρή, αυτό το “καρφί” μπορεί να στοχεύει στον Νίκο Παππά, με τον οποίο η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε πολλές κόντρες κατά το παρελθόν.

Πάντως, η Ραχήλ Μακρή δήλωσε πως και εκείνοι και οι πολίτες καταλαβαίνουν πως ο πρωθυπουργός έχει δεχθεί τεράστια πίεση και εκβιασμούς.

Πηγή: e-volos.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Παύλος Πολάκης κατά του Διονύση Σαββόπουλου ακόμη και μετά τον θάνατο του σπουδαίου τραγουδοποιού: «Ρε ουστ που θα πηγαίναμε και στην κηδεία»
Ο Χανιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θυμήθηκε ότι ο μεγάλος τραγουδοποιός τον είχε αποκαλέσει «αρκουδιάρη» στον ΣΚΑΪ το 2019
Παύλος Πολάκης 34
ΠΑΣΟΚ για «Ομάδα Αλήθειας»: Η κυβέρνηση της ΝΔ ας σταματήσει τον κατήφορο της τοξικότητας, στον οποίο τρέχει με σπασμένα φρένα
«Ως σύγχρονοι δωσίλογοι μοιράζουν πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης, αναπαράγοντας την αδιανόητη και ανιστόρητη δήλωση Δρυμιώτη ότι «το να είσαι αριστερός, έχει καταλήξει να μην είσαι Έλληνας»
Γραφεία ΠΑΣΟΚ
Καρανίκας: «Κάφροι» αυτοί που επιτέθηκαν στον Βορίδη – «Είσαι ο μόνος αριστερός που έκανε rebranding», λέει ο Γεωργιάδης
«Ιστορικά ως αριστερά και λαϊκό κίνημα ποτέ δεν επιτεθήκαμε (ούτε συμβολικά) σε οικογένεια. Ούτε θα το κάνουμε. Αριστεροί είμαστε και όχι κανίβαλοι, ναζιστές και φασίστες»
Νίκος Καρανίκας