Σάββατο, 13 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Ρωμανός για Κασσελάκη: Ομολογεί ότι επί μήνες κορόιδευε τους πολίτες

Ρωμανός για Κασσελάκη: Ομολογεί ότι επί μήνες κορόιδευε τους πολίτες
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

«Από τη μακροσκελή ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη από τις ΗΠΑ οφείλουμε να προσπεράσουμε το μεγαλύτερο μέρος της, το οποίο αναλώνεται σε σφοδρές εσωκομματικές επιθέσεις κατά πρώην και νυν «συντρόφων» του. Αυτά είναι δικά τους θέματα« αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.

«Ωστόσο, δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστο το γεγονός ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προχωρά σε μια κυνική ομολογία» τονίζει ο Νίκος Ρωμανός για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Παραδέχεται επί της ουσίας και μάλιστα με τον πιο ωμό τρόπο, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει κυβερνητικό πρόγραμμα, αναφέροντας επί λέξει: «Δεν πρόκειται αυτήν τη φορά να έχουμε ένα προεκλογικό πρόγραμμα της τελευταίας στιγμής, ένα copy paste από τα διάφορα τμήματα του κόμματος, με ισορροπίες μεταξύ των διαφόρων «τάσεων», και χωρίς επαρκή κοστολόγηση. Όχι. Θα φτιάξουμε πρόγραμμα για τα πάντα». Ομολογεί, δηλαδή, ότι επί μήνες κορόιδευε τους πολίτες» αναφέρει ο Νίκος Ρωμανός στην ανακοίνωσή του και καταλήγει:

«Άπαντες πλέον αντιλαμβάνονται γιατί δεν τόλμησε να προσέλθει στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, όπως είχε επανειλημμένα προσκληθεί, προκειμένου να αντικρούσει τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου για το υπέρογκο κόστος των προτάσεών του».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις