Πολιτική

Σ. Θεοδωράκης μετά το γεύμα στο Προεδρικό: Δεν θα υπάρξει εκλογικός αιφνιδιασμός

«Δεν θα υπάρξει εκλογικός αιφνιδισμός και θα έχουμε λίγο μεγαλύτερο ορίζοντα»,ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, όταν ρωτήθηκε μετά γεύμα στο Προεδρικό για το αν συζήτηθηκε θέμα εκλογών.

«Ουδείς θέλει να αιφνιδιάσει. Ας το πώ έτσι, όλοι θέλουμε καταλαγή των παθών. Να κάνει ο κόσμος διακοπές, όσοι μπορούν, και οι πολιιτικοί θα μείνουμε να κλείσουμε τα ζητήματα».

Ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε ότι κατά την διάρκεια του γεύματος έγινε συνεννόηση για θέματα που εκρεμούσαν. « Πήραμε απαντήσεις από τον πρωθυπουργό κυρίως ότι θα κάνει ότι μπορεί για να επιλυθούν εκρεμμότητες. Έλυσαν ο ένας τις απορίες του άλλου», είπε και πρόσθεσε ότι το κλίμα ήταν, ότι ο κάθε αρχηγός κρατά τίς αντιρρήσεις του.

«Είμαστε δεσμευμένοι από την πρώτη μας απόφαση», είπε και εξέφρασε συγκρατημένη αισιοδοξία ότι είναι εφικτός ο στόχος να υπάρξει συμφωνία μέχρι τίς 18-19 Αυγούστου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το ΠΑΣΟΚ «βλέπει» προανακριτική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το σκάνδαλο γιγαντώθηκε επί ΝΔ»
«Η ΝΔ γεννάει πιο πολλά σκάνδαλα από όσα αντέχει η δημόσια συζήτηση με αποτέλεσμα η ατζέντα να καταλαμβάνεται αναγκαστικά μονοθεματικά από σκάνδαλα λόγω της πολιτικής της κυβέρνησης»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Kυριάκος Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ: «Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέτρα για να μην παγιωθεί νέα μεταναστευτική οδός προς την Κρήτη»
Η συνεργασία με τρίτες χώρες για εξοπλιστικά νοείται με χώρες που συμμερίζονται εξωτερική πολιτική και τις πολιτικές ασφάλειας, είπε πρωθυπουργός στέλνοντας μήνυμα στην Τουρκία
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 17