Πολιτική

Το βουρκωμένο αντίο στον Αντώνη Σαμαρά στα γραφεία της ΝΔ – ΦΩΤΟ

Στα κεντρικά γραφεία της Συγγρού πήγε σήμερα το πρωί ο απερχόμενος πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς ο οποίος παρέδωσε το γραφείο του στο νέο πρόεδρο Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ήδη από χθες το πρωί ο κ. Σαμαράς μαζί με τους συνεργάτες του μάζεψε τα πράγματά του ενώ σήμερα μαζεύτηκαν στο τρίτον όροφο βουλευτές, υπάλληλοι του κόμματος και κομματικά στελέχη και μέσα σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης αποχαιρέτησαν τον κ. Σαμαρά.

«Σας ευχαριστώ για όσα περάσαμε μαζί η καρδιά μου είναι εδώ» είπε ο κ. Σαμαράς ενώ σημείωσε ότι «είμαστε εδώ, στη διάθεση του κόμματος». Στη Συγγρού βρέθηκαν οι βουλευτές Ανδρέας Κατσανιώτης και Δημήτρης Σταμάτης, ο ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης,  ο διευεθυντής της ΝΔ Κώστας Τσιμάρας, ο Μενέλαος Δασκαλάκης, ο διευθυντής Διαγραμματειακού Αλέκος Κόκκαλης και άλλα κομματικά στελέχη όπως ο Δημήτρης Καννελόπουλος, ο Φίλιππος Ταυτής, ο Κώστας Ζωντανός, κλπ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ: Πολάκης και Παππάς μπλοκάρουν κάθε σκέψη αναβολής της ΚΕ μετά την παραίτηση Φάμελλου – «Απαραίτητη η συνεδρίαση», «Οι ώρες είναι κρίσιμες»
«Κανείς δε θα στερήσει από τα μέλη το δικαίωμα και την υποχρέωση τοποθέτησης» - Νέα «μάχη» στην Κουμουνδούρου για την επόμενη μέρα του κόμματος
Νίκος Παππάς και Παύλος Πολάκης
Παραιτήθηκε ο Σωκράτης Φάμελλος από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ με αιχμές για την ΕΛΑΣ: «Δεν μπορώ να γίνω μέρος αυτού του διχασμού»
Ο πρώην πλέον πρόεδρος δηλώνει ότι συνεχίζει ως βουλευτής και μέλος του κόμματος, ενώ στρέφεται και κατά στελεχών, κατηγορώντας τα ότι «ναρκοθέτησαν» την απόφαση για συμπόρευση με το κόμμα Τσίπρα, με στόχο, όπως αναφέρει, την «εκλογική περιχαράκωση» και την αμφισβήτησή του
Σωκράτης Φάμελλος
58