Πολιτική

Σήμερα η δίκη Κουρτάκη – Τζένου μετά τη μήνυση Καμμένου [pics, vid]

Από νωρίς το πρωί έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος περιμένοντας να εκδικαστεί η μήνυση που έχει καταθέσει για συγκοφαντική δυσφήμιση εναντίον των δημοσιογράφων Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένου.

 Συνοδευόμενος από την σύζυγο και δικηγόρο του Έλενα Τζούλη ο κ. Καμμένος περιμένει να αρχίσει η εξ αναβολης δίκη καθώς οι κατηγορούμενοι πριν από περίπου τρεις εβδομάδες είχαν αιτηθεί αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης, επικαλούμενοι τότε κώλυμα στο πρόσωπο του έτερου συνηγόρου τους, Μάκη Βορίδη.

Η αιτιολογία για τη μη προσέλευση του ήταν πως βρισκόταν στη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για την δανειοδότηση των κομμάτων και των ΜΜΕ.

Λίγο μετά τις 10 έφτασε στα δικαστήρια και ο Παναγιώτης Τζένος.

Η δίωξη κατά των δυο ασκήθηκε μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος τους ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος καθώς όπως υποστηρίζει  επιτέθηκαν  στον ίδιο μέσω του ανήλικου παιδιού του από τον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά FM 90,1» προκειμένου να αποσύρει κατηγορίες για την λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
Αναφερόμενος σε προηγούμενη επίσκεψή του στο νοσοκομείο Λαμίας, έκανε λόγο για «τη μέρα που η γνωστή συμμορία της μιζέριας, έκανε τόσο μεγάλα επεισόδια ώστε στο τέλος επενέβη η ΕΛΑΣ»
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
9