Πολιτική

“Σκοτωμός” ΝΔ – κυβέρνησης για το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη!

Νέα κόντρα ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε με αφορμή το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για την Μακεδονία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι είναι ανίκανη να υπηρετήσει τα εθνικά συμφέροντα. Η κυβέρνηση κατηγόρησε τον αρχηγό της ΝΔ ως βαθιά αναξιόπιστο, ευθυνόφοβο και λαϊκιστή πολιτικό.

Ειδικότερα, επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για το ονοματολογικό της πΓΔΜ, κατηγορώντας την ότι είναι ανίκανη να υπηρετήσει τα εθνικά συμφέροντα.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι «η εντυπωσιακή συμμετοχή στο συλλαλητήριο αποδεικνύει την ιδιαίτερα μεγάλη ευαισθησία της κοινωνίας στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων» και πρόσθεσε: «Σέβομαι και συμμερίζομαι αυτή την ευαισθησία. Ούτε μπορούν τα λίγα ακραία στοιχεία να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα αυτής της μεγάλης λαϊκής διαμαρτυρίας».

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατέληξε ότι πρόκειται για «μια διαμαρτυρία που εκφράζει ταυτόχρονα την αγανάκτηση των πολιτών απέναντι σε μια κυβέρνηση που κινείται εν κρυπτώ και που, με τις πράξεις και τις παραλήψεις της, δείχνει ότι είναι ανίκανη να υπηρετήσει τα εθνικά συμφέροντα».

Τζαμακόπουλος: “Ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε ότι είναι βαθιά αναξιόπιστος, ευθυνόφοβος και λαϊκιστής”

«Ο κ. Μητσοτάκης με τις δηλώσεις του για το σημερινό συλλαλητήριο, απέδειξε ότι είναι ένας βαθιά αναξιόπιστος, ευθυνόφοβος και λαϊκιστής πολιτικός. Ευτυχώς για τη χώρα η κυβέρνηση που θα χειριστεί και αυτό το κρίσιμο θέμα, δεν έχει μάθει μνα φοβάται την ευθύνη όταν είναι να προασπίσει τα εθνικά συμφέροντα», αναφέρει σε σχόλιο του ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
Αναφερόμενος σε προηγούμενη επίσκεψή του στο νοσοκομείο Λαμίας, έκανε λόγο για «τη μέρα που η γνωστή συμμορία της μιζέριας, έκανε τόσο μεγάλα επεισόδια ώστε στο τέλος επενέβη η ΕΛΑΣ»
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
Παρέμβαση Σαμαρά για το κλείσιμο 204 υποκαταστημάτων του ΕΛΤΑ - «Αποδυναμώνει την παρουσία του κράτους, η απόφαση να επανεξεταστεί»
«Να καταλάβουν λοιπόν οι υπεύθυνοι, ότι μια τέτοια απόφαση αποδυναμώνει σε όλη τη χώρα την αίσθηση της αναγκαίας παρουσίας του κράτους, πολύ περισσότερο ανάμεσα στους πιο αδύναμους»
Ο Αντώνης Σαμαράς 50