Πολιτική

Σκουρλέτης: Δεν είπα στους συμβασιούχους ότι θα μονιμοποιηθούν

Ουδέποτε είπα στους συμβασιούχους ότι θα μονιμοποιηθούν, δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, με αφορμή τις κινητοποιήσεις συμβασιούχων δήμων της Αττικής.

«Είπαμε ότι παρατείνεται η διάρκεια της σύμβασής τους μέχρι τον Μάρτιο» συμπλήρωσε ο υπουργός αναφερόμενος στους συμβασιούχους που έχουν κατασκηνώσει από την Τετάρτη στην Πλατεία Κλαυθμώνος, έξω από το υπουργείο, διαμαρτυρόμενοι για τη μη πρόσληψή τους.

Οι διαμαρτυρόμενοι ισχυρίζονται ότι ο υπουργός Εσωτερικών τους είχε πει ότι θα μονιμοποιηθούν, αλλά πλέον βρίσκονται στην ανεργία.

Ο κ Σκουρλέτης ξεκαθάρισε επίσης πως ο αριθμός όσων προσλαμβάνονται στην καθαριότητα καθορίστηκε από τους Δήμους και όχι από τον ίδιο. «Ο αριθμός αποφασίστηκε από την αυτοδιοίκηση, όχι από τον Σκουρλέτη», είπε.

ΠΗΓΗ: ΣΚΑΪ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Επιχείρηση επαναπροσέγγισης της μεσαίας τάξης μέσω ΔΕΘ – Πακέτο μέτρων ακόμα και 2 δισ. ευρώ
Με τις ανακοινώσεις, το Μέγαρο Μαξίμου επιδιώκει να εκπέμψει ένα μήνυμα επανεκκίνησης και παράλληλα ένα μήνυμα ότι η επιστροφή του μερίσματος στους πολίτες είναι προτεραιότητα για την κυβέρνηση
O Κυριάκος Μητσοτάκης 5
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζει το «πακέτο» της ΔΕΘ: Στο τραπέζι ρυθμίσεις για ενοίκια, φορολογία και «προσωπική διαφορά» συνταξιούχων
Ο Κ. Μητσοτάκης θα δώσει έμφαση και στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την ενίσχυση της θέσης της χώρας στη διεθνή «σκακιέρα», όπως και για την αμυντική θωράκιση της χώρας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 135
Άδωνις Γεωργιάδης για τις παράνομες συνταγογραφήσεις: Καμία τέτοια παράνομη συμπεριφορά δεν έχει θέση στο ΕΣΥ
«Έχουμε δώσει και δίνουμε διαρκώς οδηγίες στους ιατρούς του ΕΣΥ να προσέχουν την μυστικότητα των κωδικών τους, για το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης»
Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης 4