Πολιτική

Σπαρτιάτες: Απέφυγε να απαντήσει για τον Ηλία Κασιδιάρη ο Βασίλης Στίγκας – Ολοκληρώθηκε η κατάθεσή του

Πάνω από 4 ώρες διήρκησε το δεύτερο μέρος της κατάθεσης του Βασίλη Στίγκα, στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργεί σχετικά με τις καταγγελίες του προέδρου των Σπαρτιατών περί «ανάμιξης» της greek mafia στο κόμμα.

O πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας  εξερχόμενος του δικαστικού μεγάρου του Αρείου Πάγου δήλωσε ότι απάντησε ευθαρσώς σε όλες τις ερωτήσεις της εισαγγελέως, προσθέτοντας: «Πιστεύω ότι δεν άφησα κανένα κενό και από εκεί και πέρα είναι δική της η απόφαση για το εάν θα συνεχίσει ή εάν θα σταματήσει εδώ την υπόθεση».  Από την άλλη, αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις για τις σχέσεις του κόμματος με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Απαντώντας σε ερώτηση εάν επανέλαβε τις δημόσιες καταγγελίες του ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας τόνισε πως τις επανέλαβε, επισημαίνοντας ωστόσο πως δε θα ήθελε να πει δημόσια εάν κατονόμασε και συγκεκριμένα πρόσωπα και ποια.

Ο Βασίλης Στίγκας πρόσθεσε, απαντώντας σε ερώτηση εάν αισθάνεται απειλούμενος και εκβιαζόμενος, «Όχι, δεν αισθάνομαι, δεν το γνωρίζω αν έχει τελειώσει,  αλλά πιστεύω ότι έχουν τελειώσει όλα αυτά τα πράγματα. Είμαι σε απόλυτο συγχρονισμό με τους βουλευτές, με όλους τους βουλευτές πλην του κυρίου Φλώρου που έχει αποστασιοποιηθεί και ανεξαρτητοποιηθεί».

«Για τον Κασιδιάρη θα σας τα πει η εισαγγελέας»

Κλείνοντας ο Βασίλης Στίγκας, απέφυγε να απαντήσει σχετικά με το ρόλο του Ηλία Κασιδιάρη σε όσα συνέβησαν στην κοινοβουλευτική ομάδα των «Σπαρτιατών» και σχολίασε πως: «αυτά θα σας τα πει η κυρία εισαγγελέας τι πόρισμα θα βγάλει».

Σημειώνεται πως δεν αποκλείεται η κυρία Αδειλίνη, αν το κρίνει αναγκαίο, θα καλέσει να καταθέσουν και άλλα πρόσωπα τα οποία έχουν αναφερθεί από τον Βασίλη Στίγκα ή κρίνει ότι η κατάθεσή τους θα συμβάλει στην προκαταρκτική έρευνα που διεξάγει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πολάκης για εκλογή προέδρου ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει να έχει την κοινωνική αποδοχή – Πού διαφώνησε με Φάμελλο
«Ο αρχηγός πρέπει να συγκεντρώνει την κοινωνική αποδοχή, άρα δεν είναι καλό να γίνουν βήματα πίσω» είπε ο βουλευτής Χανίων για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Παύλος Πολάκης στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 13