Πολιτική

Στα όρια οι σχέσεις Μιχαλολιάκου – Κασιδιάρη; Γιατί άλλαξε δικηγόρο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής λίγο πριν μπει στο Εφετείο;

- Απέλυσε αιφνιδιαστικά τον μέχρι χθες δικηγόρο του Παύλο Σαράκη
- Τον κ. Κασιδιάρη εκπροσωπεί πλέον ο κ. Νίκος Αντωνιάδης
- Πληροφορίες κάνουν λόγο για τελεσίγραφο από την Χρυσή Αυγή στον Ηλία Κασιδιάρη


Στα όρια φαίνεται να είναι το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις του προφυλακισμένου επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, με το εκπρόσωπο Τύπου και βουλευτή του κόμματος Ηλία Κασιδιάρη.

Αίσθηση προκάλεσε σήμερα το γεγονός, ότι κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και πριν μπει στο γραφείο των ανακριτριών προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά, ο Ηλίας Κασιδιάρης απέλυσε τον δικηγόρο του Παύλο Σαράκη και επέλεξε να τον εκπροσωπήσει, ο δικηγόρος πολλών άλλων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Νίκος Αντωνιάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον κ. Κασιδιάρη διαμηνύθηκε από το κόμμα ότι ή θα επιλέξει να τον εκπροσωπήσει δικηγόρος που συνεργάζεται με την Χρυσή Αυγή, ή θα τεθεί εκτός κόμματος!

Εδώ και αρκετούς μήνες οι σχέσεις μεταξύ των δυο ανδρών δεν είναι και οι καλύτερες. Η πλευρά Μιχαλολιάκου φέρεται να κατηγορεί την πλευρά Κασιδιάρη για προσωπικές στρατηγικές, ενώ από την άλλη πλευρά τονίζεται σε κάθε ευκαιρία ότι μόνος στόχος είναι η υποστήριξη των θέσεων του κόμματος.

Σρις αρχές του χρόνου υπήρχαν δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν ότι πλέον δεν υπήρχε ούτε καν η τυπική επικοινωνία μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και του ζεύγους Μιχαλολιάκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διχογνωμία για Μίχο: Σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι νεοτέρας

 Νέο βίντεο από τα επεισόδια έξω από το Εφετείο με τους χρυσαυγίτες

Λαγός στις ανακρίτριες: Μεμονωμένο περιστατικό η δολοφονία Φύσσα – Θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε!

Tι κατέθεσαν οι φωτορεπόρτερ για την επίθεση από τη Χρυσή Αυγή

Καταθέτει ο Λώλος για τα “νταηλίκια” των χρυσαυγιτών στους φωτορεπόρτερ

Εμετικές επιστολές του Χ. Παππά στον “εκλεκτό” του Χίτλερ – Δηλώνει αιώνια πίστη στον “σφαγέα της Ευρώπης”

Σε κατ’ οίκον περιορισμό Μιχαλολιάκος και Λαγός, ελεύθερος ο Παππάς

Οι “νταήδες” της Χρυσής Αυγής χτύπησαν δυο φωτορεπόρτερ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν χαρίζει τη δυναμική που καταγράφει – Τι ισχύει για τη συνεργασία με Κασσελάκη
Τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατίας σημειώνουν ότι δεν πρόκειται για εκλογική συνεργασία, ευελπιστούν ωστόσο ότι μέσα από αυτή την κίνηση θα προκύψει η δημιουργία ενός «αλλού πόλου»
Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Τo αίτημα Μητσοτάκη στη Μελόνι για σύγχρονα τρένα από τη Hellenic Train και το «καμπανάκι» για την αμυντική συνεργασία της με τον Ερντογάν
Στη Ρώμη σήμερα ο Μητσοτάκης - Η ατζέντα της συνάντησης με την Ιταλίδα ομόλογό του - Αδειάζει η «κλεψύδρα» για τη σύσταση Προανακριτικής
Κυριάκος Μητσοτάκης με Τζόρτζια Μελόνι 1
«Βόμβα» από Φάμελλο και κόντρα με Παππά: «Ο Κασσελάκης με καθαίρεσε από την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με πραξικόπημα»
Η κόντρα Φάμελλου - Παππά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των τάσεων
Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Παππάς