Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Γενέθλια στου Ψυρρή – Οι κοιλιακοί και το «get a life» σε δημοσιογράφο

Γνωστό μπαρ στου Ψυρρή επέλεξε ο Στέφανος Κασσελάκης προκειμένου να γιορτάσει τα γενέθλιά του μαζί με φίλους και συνεργάτες.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στο μπαρ στου Ψυρρή μαζί με τον Τάιλερ και την σκυλίτσα τους την Φάρλι, αφού νωρίτερα είχαν δειπνήσει σε εστιατόριο της περιοχής.

Μόλις έφτασε στο μπαρ δέχτηκε ερωτήσεις από δημοσιογράφους σχετικά με τις ευρωεκλογές, με το ψηφοδέλτιο αλλά και με την εμπειρία του από τον στρατό.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αρνήθηκε να απαντήσει σε οτιδήποτε, ενώ σε έναν δημοσιογράφο απάντησε «get a life».

Συνομίλησε ευδιάθετος με τους θαμώνες στο μαγαζί και στη συνέχεια χαιρετήθηκε με φίλους και συνεργάτες, όπου παρήγγειλαν τα ποτά τους.

Ένα από τα δώρα που δέχτηκε ήταν μια γραβάτα με ελληνική σημαία, όπως του Βασιλιά Καρόλου. Κάνοντας χιούμορ σε κάποια φάση ανέφερε «Θα φτιάξω κοιλιακούς και θα λυσσάξει ακόμα περισσότερο Μητσοτάκης».

Επίσης κάποιος είχε φέρει να κεράσει ντόνατ, τα οποία ο Στέφανος Κασσελάκης απόλαυσε.

kasselakis

kasselakis kasselakis kasselakis genethlia kasselakis genethlia

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά – Τσούτσα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Καρυστιανού να παραιτηθεί από πρόεδρος του Συλλόγου των Τεμπών, ζήτησε το ΔΣ: «Θα το κάνω αν μου ζητηθεί σε συνέλευση»
«Ο λόγος που δεν παραιτούμαι από μόνη μου είναι ότι εγώ παραμένω πιστή σ' αυτά που πορίζει ο σύλλογος, ως προς τον σκοπό της δημιουργίας και της ύπαρξής του»
Η Μαρία Καρυστιανού 53
Μαρία Καρυστιανού: Θα συμμετέχουμε στις επόμενες εκλογές – Αν μου ζητηθεί, θα παραιτηθώ από τον σύλλογο για τα Τέμπη
«Βλέπω ξαφνικά κάποιους να μου επιτίθενται και δεν καταλαβαίνω το γιατί» είπε για τις αντιδράσεις ορισμένων από τους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη
Η Μαρία Καρυστιανού στη συγκέντρωση αλληλεγγύης για τον Πάνο Ρούτσι
78