«Έχει πολιτικό και οικονομικό όφελος. Τη νοιάζει το δικηγορικό της γραφείο. Κάθε μέρα στη Βουλή που μιλάει η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλά για το γραφείο της. Βγάζει πελάτες, βγάζει λεφτά», σχολίασε ο υπουργός Υγείας
Συνεχίζεται ακάθεκτα η κόντρα ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και την Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχετικά με την απεργία πείνας που κάνει για 22η ημέρα ο Πάνος Ρούτσι με αίτημα την εκταφή και την διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων στη σορό του γιου του που σκοτώθηκε στα Τέμπη.
Ο υπουργός Υγείας, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (06.10.2025) στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, θέλησε να σχολιάσει και τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον Άδωνι Γεωργιάδη. Συγκεκριμένα τον είχε αποκαλέσει «πολιτικό σκουλήκι».
«Είναι κακό και ψυχρό άτομο», σχολίασε ο υπουργός Υγείας και συνέχισε: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου τσιμπάει πελάτες, βγάζει λεφτά. Της είναι αδιάφορος ο Πάνος Ρούτσι. Της είναι αδιάφορο αν πάθει κακό».
Σχετικά με τις τοξικολογικές εξετάσεις στο θύμα των Τεμπών, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε πως η δικηγόρος της οικογένειας Ρούτσι, Ζωή Κωνσταντοπούλου, είχε αρκετό καιρό να φτιάξει τον φάκελο.
«Είχε δυόμιση χρόνια να κάνει τον φάκελο για τις τοξικολογικές εξετάσεις. Γιατί το κατέθεσε τώρα και ενώ ξεκίνησε την απεργία πείνας ο Πάνος Ρούτσι;».
Επανέλαβε μάλιστα ότι η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας θέλει να ανοίξει ξανά η ανακριτική διαδικασία, για να μην ξεκινήσει η δίκη τώρα.
«Έχει πολιτικό και οικονομικό όφελος. Δεν την νοιάζουν ούτε τα Τέμπη ούτε ο Πάνος Ρούτσι. Τη νοιάζει το δικηγορικό της γραφείο. Κάθε μέρα στη Βουλή που μιλάει η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλά για το γραφείο της. Βγάζει πελάτες, βγάζει λεφτά. Θα μπορούσα να πω και εγώ να γίνουν δεκτά όλα τα αιτήματα του Πάνου Ρούτσι. Μπορούμε όλοι να το παίζουμε καλοί; Όταν ψήφισα το πρώτο μνημόνιο, με έβριζε το 99% των Ελλήνων. Θα μπορούσα κι εγώ όπως και κάποιοι άλλοι να βγαίνω και να το παίζω καλός», κατέληξε.