Πολιτική

Στην Αθήνα ο Κινέζος πρωθυπουργός 2 με 4 Οκτωβρίου

Στη συνάντηση αναμένεται να υπογραφούν οικονομικές συμφωνίες.

Επίσημη επίσκεψη θα πραγματοποιήσει στη χώρα μας ο πρωθυπουργός της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Ουέν Ζιαμπάο, από τις 2 έως τις 4 Οκτωβρίου, κατόπιν προσκλήσεως του πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου.

Τον Κινέζο Πρωθυπουργό θα πλαισιώσουν οι υπουργοί Εθνικής Ανάπτυξης, Εμπορίου, Πολιτισμού, η Υφυπουργός Εξωτερικών και ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για αγρότες: «Ναι» στον διάλογο αλλά «όχι» στο παράλογο – Η επιμονή σε μια στείρα άρνηση δεν ωφελεί κανέναν
«Και αν αρνούνται οι αγρότες των μπλόκων να ακούσουν την κυβέρνηση, ας ακούσουν τους ξενοδόχους, τους εστιάτορες, τα επιμελητήρια της περιοχής τους. Τους φίλους και τους συγγενείς τους που θέλουν να ταξιδέψουν»
Κυριάκος Μητσοτάκης 137