Πολιτική

Στο υπόγειο του Μεγάρου Μαξίμου οι δημοσιογράφοι – ΦΩΤΟ

Λόγω της βροχής, η κυβερνητική εκπρόσωπος άνοιξε τις πύλες του Μαξίμου για τους δημοσιογράφους, παραχωρώντας τους έναν χώρο στο υπόγειο του κτιρίου, προκειμένου να είναι προστατευμένοι.

Τις φωτογραφίες ανέβασε στο Facebook, η δημοσιογράφος του Alpha, Ευαγγελία Τσικρίκα, όπου φαίνονται όλοι οι άνθρωποι του κυβερνητικού ρεπορτάζ σε στιγμές χαλάρωσης.

 

 

 

 

 

 

 

Το συγκεκριμένο γραφείο είναι της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, ενώ μερικοί δημοσιογράφοι φιλοξενήθηκαν και στο διπλανό γραφείο του Διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Άγγελου Τσέκερη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κυβερνητικοί ρεπόρτερ εκτίμησαν αυτή την κίνηση γιατί είναι από τις ελάχιστες φορές που καλούνται μέσα στο κτίριο του Μαξίμου, ακόμα κι όταν οι καιρικές συνθήκες είναι ακραίες.

Στις φωτογραφίες αυτές, οι δημοσιογράφοι περιμένουν να ολοκληρωθεί η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης από ΔΕΘ: «Ανάγκη για επέκταση του Μετρό Θεσσαλονίκης και ενοποίηση του παραλιακού μετώπου»
«Η Θεσσαλονίκη πρέπει να υπηρετήσει τον ιστορικό της ρόλο: να είναι το οικονομικό κέντρο των Βαλκανίων», τόνισε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Νίκος Ανδρουλάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε ασθενή που παίρνει φάρμακα στο σπίτι του: «Μικρότερες οι ουρές στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ»
Ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στο σπίτι του ασθενή μίλησε και για τις μεταμοσχεύσεις αλλά και το Κέντρο Μεταμοσχεύσεων στο Ωνάσειο όπου θα γίνουν τα εγκαίνια το επόμενο διάστημα
Κυριάκος Μητσοτάκης 5
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Αντιμετωπίζουμε την τεχνητή νοημοσύνη ως μια μετασχηματιστική τεχνολογία» – Η συζήτηση στο Athens Innovation Summit
Οι δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης με προτεραιότητα τους τομείς της υγείας, της εκπαίδευσης και της πολιτικής προστασίας στην Ελλάδα, τέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης
Κυριάκος Μητσοτάκης