Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Συνάντηση Άδωνι Γεωργιάδη με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων στον επισιτισμό – τουρισμό

Συνάντηση Άδωνι Γεωργιάδη με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων στον επισιτισμό – τουρισμό

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο υφυπουργός Βασίλης Σπανάκης και η γενική γραμματέας Εργασιακών Σχέσεων, Άννα Στρατινάκη, πραγματοποίησαν σήμερα, Τετάρτη 19 Ιουλίου, συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό Γιώργο Χότζογλου.

Η συνάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη και των στελεχών του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με τον με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό, έγινε παρουσία του βουλευτή Δωδεκανήσων Βασίλειου Νικόλαου Υψηλάντη.

Μετά τη συνάντηση Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι η πόρτα του υπουργείου είναι ανοιχτή για όλους τους εκπροσώπους των εργαζομένων, ενώ επισήμανε οτι οι εργαζόμενοι στον τουρισμό αποτελούν τον βασικότερο κρίκο της οικονομίας.

«Το υπουργείο Εργασίας είναι πάντα ανοιχτό για τους εκπροσώπους των κλάδων των εργαζομένων. Και ασφαλώς σε μια τουριστική χώρα όπως είναι η Ελλάδα, ο κλάδος των εργαζομένων στον Τουρισμό αποτελεί από τους βασικότερους κρίκους της Οικονομίας μας, ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Είμαστε εδώ σε κλίμα καλοπιστίας και συνεννόησης με τους εκπροσώπους των εργαζομένων να βρούμε λύσεις ώστε και το τουριστικό μας προϊόν να γίνει καλύτερο, και η τουριστική μας βιομηχανία πιο ανταγωνιστική, και οι εργαζόμενοι να αμείβονται καλύτερα και να έχουν καλύτερες συνθήκες εργασίας, διότι και αυτό αποτελεί ένα κομμάτι της ποιότητας της τουριστικής μας βιομηχανίας», συμπλήρωσε ο υπουργός

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό είπε ότι ενημέρωσε τον υπουργό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του κλάδου και σημείωσε: «Έχουμε τη δέσμευση ότι θα έχουμε ανοιχτή επικοινωνία για ό,τι μας αφορά. Είναι σημαντικό ότι ο υπουργός άκουσε τους εργαζόμενους και δεσμεύτηκε στο άμεσο μέλλον να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις